ICT Support van Alexion Software – Alexion CRM software
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

alexion ict supportAlexion ICT Support

Alexion ICT Support beschikt over een aantal allround ICT-specialisten die gebruikers van Alexion CRM online kunnen ondersteunen met bijna alle voorkomende computer- en ICT-problemen. 

Om uw ICT-problemen zo snel mogelijk op te lossen bieden wij telefonische hulp op afstand. Met uw toestemming logt onze ICT-professional op afstand in op uw computer om zo het probleem te verhelpen via een beveiligde verbinding. Niks loskoppelen en gesleep met computers. Tijdens dit proces kunt u op uw eigen beeldscherm blijven meekijken. Geen stress, maar toch de controle! Zodra wij klaar zijn kunt u direct weer aan de slag.

Lukt het niet om het probleem op afstand op te lossen? Geen nood! Wij zorgen ervoor dat er binnen maximaal 24 uur een ICT-professional bij u thuis komt. Hiervoor geldt een tarief van € 75,– per uur.

 

Hoe werkt het?

alexon telefoon 050-7115288, kies voor keuzetoets 2 en u kunt direct afspreken wanneer u geholpen wilt worden, of …….
alexion e-mail ictsupport@alexion.nl, vermeld uw probleem en uw telefoonnummer en u wordt binnen een uur terug gebeld.

 

alexion best ict support service

Betalen per keer

Wij factureren u per keer een starttarief van € 6,25 voor de eerste 5 minuten. Vervolgens wordt het tarief telkens in blokken van 5 minuten verhoogd. Een uur ondersteuning, bestaat dus uit 12 blokken van 5 minuten en kost dan € 75,–.

Het is ook mogelijk om voor ICT Support vóóraf uren in te kopen. In dat geval berekenen wij u een korting van 10%.

 

Onze abonnementen

Afhankelijk van de omvang van en het belang voor uw organisatie kunt u ook een keuze maken uit één van onze abonnementen. Het voordeel is dat u een vaste prijs per jaar betaald. Een nieuwe abonnementsperiode beginnen wij altijd met een APK-keuring van uw computer(s). Bovendien bouwen een zorgvuldige historie op over de werkzaamheden die we voor u verrichten.

Ga naar onze volledige tarieven- en abonnementenpagina voor meer informatie.