Beperkingen voor gratis gebruik
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Aanpassingen voor gratis gebruik

Bij Alexion CRM software versie 3.5 was het mogelijk om de gratis BASIC versie onbeperkt te (blijven) gebruiken. Vanaf versie 3.6 zijn hier een aantal beperkingen ingebouwd. Omdat wij ons de komende jaren volledig op klanten met een abonnement richten, zullen wij voor het gratis gebruik van de BASIC versie de volgende aanpassingen doorvoeren. De BASIC versie is met name geschikt voor huis, tuin en keuken gebruik. Voor startende ondernemers hebben wij aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot 60%.

Nieuwe gebruikers

Nieuwe gebruikers die onze software downloaden, kunnen  2 maanden lang een groot deel van onze functionaliteit uitproberen en testen. Na de testperiode van 2 maanden zal hen worden gevraagd de volgende keuze te maken:

Huidige gratis gebruikers

Deze grote groep gratis gebruikers zullen hun huidige functionaliteit niet verliezen. Zij kunnen echter niet over de aangekondigde uitbreidingen beschikken die in 2011 en 2012 beschikbaar komen. Ook zullen zij binnenkort geconfronteerd worden met reclame-banners in de software.

Huidige klanten met een betaalde update-licentie

Klanten die op dit moment nog een betaalde update-licentie hebben, zullen bij het verlopen van de updatetermijn worden gevraagd om over te stappen op een abonnement. Indien klanten niet overstappen zullen zij de software waarover ze op dat moment beschikken kunnen behouden. Ook zij zullen vervolgens niet meer over de aangekondigde nieuwe functionaliteit kunnen beschikken.

Waarom banners?

Banners maken het mogelijk de gratis BASIC versie aan te (blijven) bieden voor kleine zelfstandigen en particulieren. De zakelijke gebruiker mét een abonnement heeft deze banners niet.

 

Alle Alexion CRM Producten Een overzicht van alle pakketten en prijzen