SSL certificaat

Aanpassing SSL certificaat voor onze database servers

Binnenkort wordt er een aanpassing gedaan aan onze database servers.
Deze aanpassing zorgt ervoor dat alle versies van Alexion CRM, lager dan de hier volgende versies, niet meer kunnen inloggen.

  • 6.1.6624
  • 6.2.6722
  • 7.0.7047

Wat gaat er gebeuren?

De aanpassing die wordt gedaan heeft te maken met een SSL certificaat. Want Alexion CRM maakt een beveiligde verbinding met de database server via SSL. Dit zorgt ervoor dat andere mensen niet kunnen zien, wat je doet in Alexion CRM. Hierbij worden certificaten gebruikt om zeker te zijn dat de verbinding ook echt met onze database servers is.

Een van deze SSL certificaten wordt vervangen, waardoor oude versies van Alexion CRM online moeten updaten naar een nieuwere versie die het nieuwe certificaat herkend.

Omdat veiligheid zeer belangrijk voor ons is, betekent het dat oudere versies van Alexion CRM online niet meer opstarten. Er zal een foutmelding komen dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de database.

Hoe zorg je er voor dat je kan blijven werken met Alexion CRM online?

Je kan dit oplossen door een nieuwe versie van Alexion CRM online te installeren. Dit kan het gemakkelijkst in Alexion CRM online via menu Help > Zoek naar updates.

Je kan ook rechtstreeks downloaden via een van de linkjes hieronder.
Weet je niet welke versie van Alexion CRM je hebt? Kies dan voor versie 6.2

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.