Begin 2021 zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de Alexion CRM App. Op dit moment zijn we de lay-out aan het afronden en aan het testen. We willen jullie graag een sneakpreview geven.

Al vaker hebben we het aangegeven dat we een App willen en er écht aan gaan werken (binnenkort…). Nu is het bijna zover, de App gaat er komen :-).

Op korte termijn gaan we een aantal klanten uitnodigen om de App uit te proberen en ons van feedback te voorzien.

Wat is de App?

In eerdere nieuwsbrieven hebben we al een en ander over de App gezegd: de App wordt een uiterst simpele versie van Alexion CRM. In de App is het mogelijk om gegevens in te zien van Organisaties, Personen en Projecten.

Bij deze onderdelen vind je de basisgegevens, zoals adres, telefoon en e-mail. Ook is het mogelijk om Notities, Werknemers en Uren in te kijken.

Helaas is het bewerken en toevoegen van de gegevens niet mogelijk. Wel kan je een Notitie aanmaken. Deze wordt dan (min of meer vanzelf) in Alexion CRM geïmporteerd.

Het allerbeste nieuws: de App is beschikbaar via de webbrowser en werkt daardoor op elk apparaat, van Android tot Windows, Apple macOS & iOS. En op de telefoon kan deze ook geïnstalleerd worden.

Hoe ziet de App er uit?

Onze App is volledige responsive, hetgeen betekent dat deze zowel goed op de mobiele telefoon als op de computer werkt. Daarnaast hebben we ervoor proberen te zorgen dat navigatie vertrouwd aanvoelt, door bijvoorbeeld verschillende swipe-mogelijkheden toe te voegen.

Hieronder een paar voorbeelden van de lay-out. Klik op het plaatje om meer te zien.

Wij kunnen niet wachten om jullie met de App bezig te laten… Binnenkort meer!

PS als je mee wil doen als bèta tester dan kan je een mailtje sturen aan info@alexion.nl. We zijn op zoek naar mensen die met Alexion CRM online werken en die willen testen en ons voorzien van positieve feedback, zodat wij het programma snel kunnen verbeteren.