Red Cactus Software

Alexion CRM telefonie koppeling via Bubble

Als er een telefoontje binnenkomt, wil je dan snel zien wie er belt? En direct de belangrijkste gegevens voorhanden hebben? En ook nog de mogelijkheid hebben om de betreffende klantenkaart in Alexion CRM te openen?

Dat kan nu met de VoIP telefoniekoppeling van Alexion CRM & Red Cactus’ Bubble 🙂

Red Cactus

Red Cactus maakt telecom gerelateerde softwareoplossingen. Een nieuwe standaarddienst is een connector om je VoIP-telefoon te koppelen aan het Alexion CRM klantsysteem. Daarnaast levert Red Cactus ook andere maatwerk software oplossingen voor VoIP telefonie.

De eerste integratie is deze week opgeleverd voor een van onze gebruikers: als een klant belt, krijgen ze een pop-up te zien met de naam en daarbij belangrijke gegevens van de klant. Ook kunnen ze op een knop klikken waarmee ze direct de betreffende klantenkaart in Alexion CRM kunnen openen. Op deze manier hebben ze nog sneller de gegevens van de klant voorhanden en kunnen ze de klant persoonlijker benaderen.

Alexion CRM - Red Cactus - voorbeeld pop-up

Via een klein stukje maatwerk kunnen we ook voor jou precies maken wat je te zien krijgt als een klant belt.

Bijvoorbeeld: Naam, contactpersoon, opmerkingenveld, klantnummer, vertegenwoordiger etc.

 

Kosten

Licentie per bedrijf eenmalig: €150,00 (Red Cactus)
Licentie per gebruiker eenmalig: €25,00 | Per maand: €5,00

Voor het maken van de plug-in voor Alexion CRM: ongeveer 1 uur werk a € 80,- per uur.

Getoonde tarieven zijn de exclusief 21% BTW. De genoemde prijzen zijn ter indicatie, er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Gratis 1 maand testen

Ben je geïnteresseerd geworden en wil je weten wat Bubble voor jullie kan betekenen? Neem contact met ons op, wij kunnen dan verdere uitleg geven wat er mogelijk is en samen bekijken of het ook voor jullie van toegevoegde waarde kan zijn.

Je kan nu een maand lang gratis testen om te zien of het wat voor je is 🙂