Beveiligd documenten versturen
Bestanden beveiligd e-mailen met Alexion CRM

In Alexion CRM versie 6.2 is het mogelijk om bestanden met een sterk wachtwoord te beveiligen en te versturen via e-mail.

Dit geeft je de mogelijkheid om vertrouwelijke documenten per e-mail te versturen, zoals een offerte, een contract of AVG gevoelige informatie zoals bijvoorbeeld een kopie van een paspoort of rijbewijs.

In Alexion CRM kan je een of meerdere documenten aanklikken, laten beveiligen en als bijlage aan een e-mail koppelen. Deze bijlage kan alleen geopend worden als je het wachtwoord hebt. Mocht de e-mail ooit in foute handen komen dan kan die persoon er niets mee omdat de bijlage goed beveiligd is. Stuur het wachtwoord dan ook nooit per e-mail aan de klant, maar gebruik de sms mogelijkheid in Alexion CRM of geef het per telefoon door.

Door het CRM wordt met één klik een veilig wachtwoord gecreëerd die je direct per sms aan de klant (ontvanger) kan versturen.

Wil je zelf handmatig bestanden versleuteld versturen? Op de site van A&A Capacity staat een goede uitleg hoe je dat kan doen.

 

Lees de FAQ over het precieze gebruik van deze functionaliteit 🙂