Maakt u gebruik van Alexion CRM en de belsoftware van Belcentrale? Dankzij de koppeling met de Belcentrale PBX-centrale & Alexion CRM kunt u nu uw efficiëntie nog meer verhogen.

Met behulp van de Alexion Plus! module kunt u gebruikers de mogelijkheid geven om telefoonnummers direct te bellen vanaf hun computer, zonder eerst het telefoonnummer in te hoeven geven in de telefoon. Op de computer verschijnt naast het nummer een knop, welke op de achtergrond een URI aanroept. Dit gaat sneller, gemakkelijker én met minder fouten.

Zodra via de CallAPI van Belcentrale een oproep wordt gestart, wordt eerst uw toestel  gebeld. In uw scherm verschijnt de naam “Alexion”, waardoor u weet dat dit een oproep van uzelf is. Wanneer u uw telefoon opneemt, wordt de andere kant van het gesprek opgezet en wordt de klant gebeld.

Op het tabblad “Plus!” van de instellingen in Alexion kunt u de URI en drie variabelen ingeven, welke voor de Belcentrale API als volgt zijn:

URI: http://{host}/callapi/251/Call/MakeCall?Account={user}&PassPlain={password}&ExtensionAccount=0123*0001&FromNumber[]=0123*0001&PhoneNumberToCall={number}&CallerIDName=Alexion&CallerIDNumber=0123*0001

IP / hostname: Het IP adres van uw Belcentrale PBX-centrale
Gebruikersnaam: Uw Belcentrale CallAPI gebruikersnaam
Wachtwoord: Uw Belcentrale CallAPI wachtwoord

Meer informatie over de koppeling met Belcentrale.nl

De CallAPI aanmeldgegevens van uw Belcentrale PBX-centrale kunt u opvragen bij de support-afdeling van Belcentrale. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 088-333.444.6 (optie 2) of via het e-mailadres support@belcentrale.nl

Ook kunt u bellen met Alexion Software op nummer 050-7833333 als je meer wilt weten over de koppelingsmogelijkheden.