SnelStartkoppeling via API uitrgebreid

Facturen inzien via de SnelStart API

We zijn al enige tijd bezig om op steeds meer plekken de SnelStart API te gebruiken als aanvulling op de GateWay. Het voordeel van de API is dat je geen lokale SnelStart-installatie meer nodig hebt om gegevens uit SnelStart te kunnen bekijken. Eerder hebben we via de API al ondersteuning toegevoegd voor het ophalen van de omzet van een Organisatie (huidig en vorig jaar en laatste factuurdatum).

Nu hebben we ook het gehele Facturen- en openstaande postendialoog herschreven zodat deze gebruik maakt van de SnelStart API.

Het enige wat je hoeft te doen om de nieuwe koppeling te gebruiken, is het instellen van de SnelStart API code. Vul hiervoor de SnelStart API koppelcode in, deze vind je in de instellingen van Alexion CRM op het tabblad: SnelStart > subtab: API. Meer informatie over het instellen van deze koppeling vind je in onze FAQ.

Deze verbeteringen zijn vrijwel ongemerkt toegevoegd want alles werk nog op dezelfde vertrouwde manier: Je kan de facturen inzien door op de Saldoknop te klikken op het SnelStart tabblad bij Organisatie of Persoon.

De lay-out is ook verbeterd: je ziet in één oogopslag of, en voor hoever, de factuur is betaald.

blank

Daarnaast hebben we nu ook ondersteuning voor handmatig ingevoerde verkooporders in het Verkoopboek. En als je daar zelf bijlagen hebt toegevoegd, worden die ook getoond!

 

(nabije) toekomstplannen

Er staan nog meer aanpassingen van de SnelStartkoppeling op de planning. Zoals een gehele herschrijving van de Boekhoudkoppeling. Het gaat dan waarschijnlijk ook mogelijk worden om met andere boekhoudpakketten te koppelen, dat is in ieder geval de bedoeling!