Gebruik van Projecten

Waarvoor kan je Projecten binnen Alexion CRM gebruiken?

Zelf gebruiken wij het om bij te houden wie zich heeft ingeschreven voor een “Gebruikerscursus Alexion CRM”. Ook houden wij in Projecten bij wie er Maatwerk heeft en in welke fase het is: Offerte aanvraag, Offerte verstuurd, Offerte akkoord, In uitvoering, Testfase, Oplevering Akkoord etc.

Technisch adviesbureau Tattje gebruikt het voor het vastleggen van Schaafmachines. Op die manier kan hij zien aan welk bedrijf hij welke machine heeft geleverd, wat de specificaties zijn en  of er onderhoud op is gepleegd. Bij het maken van Documenten aan klanten of toeleveranciers kiest hij om welke Schaafmachine het gaat, zo worden ook alle documenten inzichtelijk bij Projecten.

In versie 3.5 is toegevoegd dat aan een Deelnemer bij een Project ook direct een Document gestuurd kan worden. Dit scheelt weer een aantal klikken. Er wordt gebruik gemaakt van het bekende Documentbeer dus ook een e-mail via Word en Outlook kan worden verstuurd.

Extra velden bij ProjectenOok nieuw in versie 3.5 zijn een aantal extra velden voor het bijhouden van Projecten en hun slagingskans in de toekomst.

Tevens worden printoverzichten meegeleverd om de te verwachten omzet van de komende maanden te kunnen bepalen!