Herfst 2020 update

De zomer is weer voorbij. We hebben er zo goed en zo kwaad als het kon van genoten. Maar druilerig weer is op komst. Kortom: het is herfst. Bij Alexion Software hebben we natuurlijk niet stil gezeten. We zijn bezig geweest met diverse verbeteringen en vernieuwingen. In deze post willen we je iets meer vertellen over wat we de komende tijd gaan doen.

App
Laten we beginnen met wat wij denken dat het belangrijkste is: De app. We zijn al een tijd bezig om te zorgen dat we een app kunnen gaan maken. De eerste versie van Alexion CRM komt uit begin 2004 en moest op onderdelen aangepast worden om te zorgen dat het gebruikt kon worden op het internet. Hier zijn we de afgelopen jaren mee bezig  geweest en de afgelopen maanden hebben we geprobeerd dat af te ronden, maar het blijft een doorgaand proces waar we ook het komende jaar veel tijd aan zullen besteden.

Sinds jaar en dag was er al wel de wens om ook een app te hebben en om dat goed te doen hebben we eigenlijk meer tijd nodig dan we nu hebben.

Daarom hebben we besloten om eerst een “wegwerp” versie van een app te gaan maken, de zogenaamde “wegwerp-app”. Zodat die snel gemaakt kan worden en een aantal basisfunctionaliteiten heeft waardoor er getest kan worden. Deze wegwerpversie gaan we in de komende maanden ontwikkelen. Deze App zal dus niet definitief zijn en kan op onderdelen worden aangepast of verwijderd. Lees meer over deze “wegwerp”-app of laat je mening achter in onze blog post.

 

alexion crm versie 7.0Versie 7.0
Sommigen van jullie zijn al een tijd aan het testen met onze nieuwste versie van Alexion CRM online, namelijk versie 7.0. Een hele rits aan aanpassingen, nieuwe onderdelen en verbeteringen hebben we gedaan om een nog beter en vollediger programma te maken. Deze versie maken wij op dit moment stabiel, zodat deze binnenkort geen bèta meer is. Ondertussen gaan we hard door en hebben we 3 onderdelen op de planning die ervoor zorgen dat Alexion CRM online nog beter wordt, o.a. het instellingenscherm, het opstartscherm en het stabieler maken van de verbinding tussen programma en database.

 

zelfanalyse en optimaliserenOverig
Verder gaan we de komende tijd interne verbeteringen doorvoeren die ervoor moeten zorgen dat we nog sneller en beter nieuwe onderdelen voor Alexion CRM kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld één gezamenlijk ToDo-systeem, optimalisaties in ons programmeerproces, betere communicatie met klanten via een chatoptie in Alexion CRM, etc.