Herfst-update 2021 Alexion CRM

Vorig jaar zijn we begonnen met wat we hopen dat een traditie gaat worden: de Herfst-update. In deze update kijken we terug op wat we hebben gedaan en wat we de komende tijd willen gaan doen. En er is genoeg om te bespreken.

Alexion CRM online 7.0

Laten we beginnen met een terugblik. Dit jaar hebben we niet één versie uitgebracht, maar wel víer. We zijn het begin van het jaar begonnen met de nieuwe, stabiele versie Alexion CRM online 7.0 en hebben deze in oktober ingewisseld voor de 7.2. Ondertussen zijn Alexion CRM 7.1 en 7.2 bèta versies geweest. Waarbij Alexion CRM 7.4 nu de nieuwe bèta versie is. Dat zijn er veel, we weten het. De komende tijd wordt alles hopelijk weer wat rustiger met onze nieuwe versies.

 

Alexion CRM online 8.0

Hoewel Alexion CRM online 7.2 nog maar net uit is, zijn we al maanden bezig met de nieuwste versie: de 8.0. Dit wordt onze grootste update ooit. Dit heeft te maken met de onderliggende systemen van Alexion CRM die redelijk oud zijn en toe aan een grondige vernieuwing. Daar zijn we met versie 8.0 dus hard mee aan de slag gegaan. Dit geeft ons heel veel mogelijkheden in de toekomst. Maar wees gerust, alles ziet er nog precies hetzelfde uit, maar aan de achterkant is alles nieuw. Er zijn weinig onderdelen in het programma die niet de revue zijn gepasseerd.

Daarnaast hebben we een hele grote aankondiging: we worden 64-bit. Dit betekent dat we niet langer oude 32-bit Windows-systemen ondersteunen. Dit klinkt als een hele verandering, maar Windows is al een hele tijd 64-bit en daarom verwachten wij geen problemen. Dit zal ook impact hebben op de Windows-systemen die we ondersteunen: dit zal Windows 8.1 en hoger zijn.

De komende maanden gaan wij alles uitgebreid testen. Alexion CRM online 8.0 staat op de planning voor Q1 2022.

 

Alexion CRM App

In onze vorige Herfst-update en nieuwsbrief hadden we het er al over. Maar hij is er dan eindelijk: de Alexion CRM App. Ben je ook benieuwd naar de App? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er alles over en kan je een testaccount aanvragen.

Iedereen met Alexion CRM online kan de App gebruiken. Wat heb je nodig:

  • De App module: deze kunnen wij voor je activeren.
  • Een wachtwoord op je Alexion CRM-gebruiker account.
  • Alexion CRM online 7.4.

De App is beschikbaar via de Browser en mobiele telefoon via alexion.app

 

En verder…

Bij ons staat er altijd best veel op de planning en eigenlijk willen we nog meer. We doen ons best om Alexion CRM nog beter, handiger, sneller en gebruikersvriendelijker te maken. De komende tijd zullen we ons focussen op nieuwe features voor Alexion CRM 8.0.

We zijn altijd benieuwd naar jullie mening. Laat daarom hieronder achter wat je leuk vindt aan Alexion CRM, wat beter kan, wat je mist. Alle suggesties, opmerkingen en meningen zijn welkom.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.