fbpx

Hier al onze instructie videos, waar we je laten zien hoe je bepaalde onderdelen kan gebruiken

Een kort overzicht van wat er mogelijk is met Alexion CRM.

Kort de structuur en navigatie uitgelegd van Alexion CRM.

In deze video laten we zien hoe je met Alexion CRM heel gemakkelijk een e-mailsjabloon kunt maken. We laten daarnaast een voorbeeld zien hoe je een e-mailing kunt versturen naar een groep relaties (een verzameling).

In deze video laten we zien hoe je in Alexion CRM een Word sjabloon kunt aanmaken voor het maken van brieven. Alle handelingen stap voor stap in beeld gebracht tot en met het eindresultaat.

Deze laatste video uit een serie van drie, laat zien hoe je de functie Notities in Alexion CRM kunt gebruiken om klachten te registreren en de afhandeling er van gemakkelijk volgen en controleren.

Een functionaliteit die standaard binnen Alexion CRM beschikbaar is en waarmee je direct aan de slag kunt.

Elke onderneming heeft te maken met klachten. Lastig? Ja, maar in veel gevallen heeft de klant gelijk!

Een klacht is een gouden kans

Een klant die klaagt, gedraagt zich als een klant. Hij geeft een ondernemer de kans er iets aan te doen. Onderzoeken hebben bewezen dat dat een goed opgeloste klacht in vele gevallen er toe leidt dat de relatie met de klant beter wordt. Ga snel naar de video om te zien hoe het werkt.

Deze tweede video, uit een serie van drie, laat zien hoe je met de functionaliteit Notities in Alexion CRM taken en activiteiten kunt inplannen voor jou zelf en voor collega's.

Zodra Alexion CRM aan het begin van de dag wordt opgestart verschijnt als eerste de openstaande actie- en takenlijst voor die dag op het scherm.

Je weet precies wat je te doen staat. De functie Notities is zo een uitstekende ondersteuning om planmatig en gestructureerd te werken.

In deze eerste video uit een serie van drie, laten we zien hoe de functie Notities een cruciale rol kan spelen voor het opbouwen van klanthistorie binnen een onderneming.

In het kort vastleggen en archiveren wat er tijdens een klantcontact is besproken en hieraan, in dien gewenst, een actie voor een collega koppelen.Bij een volgend contact goed voorbereid het gesprek in gaan. Kortom met het opbouwen van klanthistorie wordt concrete klantgerichtheid ontwikkeld.

Een belangrijk verschil is dat een verzameling kan worden bewaard en een selectie niet. Bovendien kan een verzameling worden gemaakt op basis van kenmerken (tags) en een selectie niet.

Een verzameling is bedoeld om snel (maximaal 2 tot 3 muiskliks) een actueel overzicht te krijgen van een specifieke verzameling kaarten met specifieke informatie. Een selectie is bedoeld voor éénmalig gebruik en een verzameling kan telkens weer worden gebruikt.

Je kunt in Alexion CRM selecties maken en met andere selecties combineren en/of handmatig aanvullen door het simpel plaatsen van een vinkje. Deze selecties zijn in principe bedoeld  om specifieke groepen organisaties of personen te selecteren bijvoorbeeld ten behoeve van het verzenden van een mailing.

Selecties zijn in principe bedoeld voor éénmalig gebruik en bieden de mogelijkheid om een mailinglijst heel precies samen te stellen.

Het is mogelijk om in Alexion CRM personen en organisaties te voorzien van tevoren aangemaakte kenmerken (onbeperkt). Kenmerken voor personen zijn bijvoorbeeld hobby's, eigenschappen en/of sporten e.d. Voor organisaties kunnen dat groepen en/of netwerken e.d. zijn. Maar je kunt ook marketingacties als kenmerk aanmaken en die aan klanten en/of aan hun contactpersonen (werknemers) koppelen.

Je kunt personen (werknemers) en organisaties selecteren op basis van deze kenmerken om ze daarna bulksgewijs een brief,  mailing te sturen of om etiketten te printen etc.

Met de functie Verzamelingen maak je selecties van bepaalde organisaties, personen, projecten, notities en/of documenten. Een verzameling kan worden samengesteld op basis van de waarden bijna alle velden op de verschillende kaarten.

Een verzameling is een dynamisch overzicht en maximaal binnen 2 muiskliks beschikbaar. Alle kaarten die worden toegevoegd en/of gemuteerd en voldoen aan de selectiecriteria van een verzameling, worden automatisch toegevoegd.

Voor je met Alexion CRM aan de slag gaat is het handig te weten hoe Alexion CRM is opgebouwd. In deze video krijg je een korte impressie van de schermindeling van Alexion CRM.

Vooral voor nieuwe gebruikers een uitstekend hulpmiddel om wegwijs te worden tijdens het verkennen van de mogelijkheden van Alexion CRM.