Hier al onze instructie videos, waar we je laten zien hoe je bepaalde onderdelen kan gebruiken

Algemene introductie (video)

Een kort overzicht van wat er mogelijk is met Alexion CRM.

Structuur en navigatie (video)

Kort de structuur en navigatie uitgelegd van Alexion CRM.

Een e-mailsjabloon aanmaken (video)

In deze video laten we zien hoe je met Alexion CRM heel gemakkelijk een e-mailsjabloon kunt maken. We laten daarnaast een voorbeeld zien hoe je een e-mailing kunt versturen naar een groep relaties (een verzameling).

Een briefsjabloon aanmaken in Word (video)

In deze video laten we zien hoe je in Alexion CRM een Word sjabloon kunt aanmaken voor het maken van brieven. Alle handelingen stap voor stap in beeld gebracht tot en met het eindresultaat.

Notities gebruiken voor klachtenregistratie (video)

Deze laatste video uit een serie van drie, laat zien hoe je de functie Notities in Alexion CRM kunt gebruiken om klachten te registreren en de afhandeling er van gemakkelijk volgen en controleren.

Notities gebruiken om taken/activiteiten in te plannen (video)

Deze tweede video, uit een serie van drie, laat zien hoe je met de functionaliteit Notities in Alexion CRM taken en activiteiten kunt inplannen voor jou zelf en voor collega’s.

Notities van contacten met relaties (video)

In deze eerste video uit een serie van drie, laten we zien hoe de functie Notities een cruciale rol kan spelen voor het opbouwen van klanthistorie binnen een onderneming.

Wat is het verschil tussen verzamelingen en selecties? (video)

Een belangrijk verschil is dat een verzameling kan worden bewaard en een selectie niet. Bovendien kan een verzameling worden gemaakt op basis van kenmerken (tags) en een selectie niet.

Selecteren op basis van velden (video)

Je kunt in Alexion CRM selecties maken en met andere selecties combineren en/of handmatig aanvullen door het simpel plaatsen van een vinkje. Deze selecties zijn in principe bedoeld  om specifieke groepen organisaties of personen te selecteren bijvoorbeeld ten behoeve van het verzenden van een mailing.

Selecteren op basis van kenmerken (video)

Het is mogelijk om in Alexion CRM personen en organisaties te voorzien van tevoren aangemaakte kenmerken (onbeperkt). Kenmerken voor personen zijn bijvoorbeeld hobby’s, eigenschappen en/of sporten e.d. Voor organisaties kunnen dat groepen en/of netwerken e.d. zijn. Maar je kunt ook marketingacties als kenmerk aanmaken en die aan klanten en/of aan hun contactpersonen (werknemers) koppelen.

Verzamelingen maken in Alexion CRM (video)

Met de functie Verzamelingen maak je selecties van bepaalde organisaties, personen, projecten, notities en/of documenten. Een verzameling kan worden samengesteld op basis van de waarden bijna alle velden op de verschillende kaarten.

De opbouw van Alexion CRM (video)

Voor je met Alexion CRM aan de slag gaat is het handig te weten hoe Alexion CRM is opgebouwd. In deze video krijg je een korte impressie van de schermindeling van Alexion CRM.

Een Persoon koppelen aan meerdere Organisaties (video)

Het is mogelijk om één Persoon aan meerdere Organisaties te koppelen. Dat kan handig zijn indien iemand bijvoorbeeld directeur is van een bedrijf en bovendien voorzitter van een voetbal vereniging en bestuurslid van een stichting.

Een Persoon als werknemer koppelen aan een Organisatie (video)

Binnen Alexion CRM is er niet alleen sprake van personen, maar ook van werknemers. Personen zijn privé personen zoals jij en ik, thuis. Op de Persoonskaart vul je enkel de privé gegevens in. Het minimale wat je op de Persoonskaart moet invullen zijn de voornaam, achternaam en het geslacht. Maar je kunt ook de adresgegevens […]

Gebruik maken van het online postcodeboek (video)

Na het invullen van het huisnummer wordt online gecheckt of  Straat en Woonplaats nog steeds correct zijn of moeten worden aangepast.

Het vullen of opschonen van Opzoeklijstjes (video)

Diverse velden in Alexion CRM zijn voorzien van een opzoeklijstje. Een opzoeklijstje, of ook wel pulldown- of dropdown menu genoemd, biedt gebruikers de mogelijkheid om via een zelf gemaakt keuzemenu een veld snel van een bepaalde waarde te voorzien.

Contactpersonen koppelen aan meerdere organisaties (video)

Binnen Alexion CRM is er sprake van personen en werknemers. Personen zijn privé personen zoals jij en ik, thuis. Op de Persoonskaart vul je enkel de privé gegevens in. Het minimale wat je op de Persoonskaart moet invullen zijn de voornaam, achternaam en het geslacht. Maar je kunt ook de adresgegevens en kenmerken van een […]