Alexion CRM Verzamelingen geordend in mappen

Nieuw! Verzamelingen ordenen in mappen en submappen

Alexion CRM Verzamelingen in de BoomweergaveVerzamelingen maken is een gemakkelijke functie om de grote lijst met Organisaties, Personen of Projecten overzichtelijker te maken. Maar dit kan ook leiden tot een hele lange lijst met Verzamelingen waarin het steeds moeilijker wordt om die éne Verzameling terug te vinden.

Daarom hebben we in Alexion CRM Online 7.0 een aanpassing gedaan. Hiermee kan je Verzamelingen beter organiseren: Mappen! Door het gebruik van Mappen kun je de Verzamelingen zelf indelen in groepen.

Deze feature is mede mogelijk gemaakt door Tetrix Techniek. Heb je een idee of suggestie om Alexion CRM beter te maken, laat het ons weten.

Hoe werkt het?

In de Boomweergave klik je op je rechtermuisknop. Kies vervolgens voor “Nieuwe Map”.

Je kan ook nog submappen aanmaken door met de rechtermuisknop op een map te klikken hier voor “Nieuwe Map” te kiezen. De Map wordt dan als submap van deze Map gemaakt.

Vervolgens kun je je bestaande Verzamelingen organiseren in deze Mappen. Klik een Verzameling aan (met de linker muisknop) en sleep (door de knop ingedrukt te houden) de Verzameling naar de Map waar je hem in wil zetten.

Je kunt een Map altijd hernoemen door met de rechtermuisknop op de Map te staan en voor “Hernoemen” te kiezen.

Opmerking

Als je Alexion CRM hebt afgesloten worden de Verzamelingen (binnen elke Map) alfabetisch gesorteerd. Lees meer over het ordenen en sorteren van Verzamelingen, in deze FAQ.

 

Let op dat bij het verwijderen van een Map óók alle onderliggende Verzamelingen worden verwijderd. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden!