File-watcher maatwerk mogelijk

Nieuwe maatwerk mogelijkheid: Automatisch importeren vanuit een map

In Alexion CRM hebben we sinds kort een nieuwe mogelijkheid voor het maken van maatwerk: Automatisch importeren van bestanden vanuit een bepaalde map. Heb je bijvoorbeeld bestanden uit een ander systeem die altijd op dezelfde plek staan of gescande bestanden die moeten worden gekoppeld aan een Project, Persoon of Organisatie. Dan kunnen wij er voor zorgen dat dit compleet automatisch gaat.

Hoe gaat het in z’n werk?

In maatwerk maken we een zogenaamde file-watcher aan, deze krijgt automatisch een seintje van Windows als er veranderingen zijn in deze map. Eén gebruiker in Alexion CRM kan deze file-watcher aanmaken, dit om te voorkomen dat een bestand meerdere keren wordt geïmporteerd. Vervolgens weet Alexion CRM dat er iets is veranderd en gaat dan kijken in deze map.

Als er een nieuw bestand is gevonden zal deze automatisch worden geïmporteerd en gekoppeld. Dit kan als er bijvoorbeeld in de naam van het bestand een uniek kenmerk zit. Bijvoorbeeld het volgnummer van de organisatie of een ander veld. Dit kan ook met maatwerkvelden, wat uniek is voor die Organisatie, Persoon of Project.

Je zal het bestand dan vervolgens onder documenten bij die organisatie, persoon of project vinden.

Iets voor jou?

Wil je weten of automatisch importeren iets voor jouw is of wil je het direct gebruiken? Neem dan contact met ons op of kijk op onze maatwerkpagina.