Alexion CRM - PanelView

Nieuwe maatwerk mogelijkheid: PanelViews

Met een maatwerk plug-in kunnen we bijna elk onderdeel van Alexion CRM voor je aanpassen. Zoals extra velden, tabbladen, etc. etc.

Vanaf versie 7.1 is er nu ook de mogelijkheid van maatwerk op "PanelViews". Dat zijn speciale overzichten met een heel flexible indeling en weergave.

Eigen weergave

Alexion CRM - maatwerk plug-in mogelijkheid

PanelViews zijn nieuwe onderdelen die direct vanuit de Boomweergave in Alexion beschikbaar gemaakt kunnen worden. Ze zijn speciaal omdat ze in basis helemaal leeg zijn en niet zijn gekoppeld aan onderdelen zoals een Organisatie of Persoon. Op een PanelView kan je informatie laten samenkomen. Dat kunnen gegevens zijn vanuit Alexion CRM maar ook vanuit externe bronnen. Daarnaast kan de weergave heel divers worden vormgegeven.

 
Een paar mogelijkheden

  • Wil je bijvoorbeeld een speciaal dashboard met overzichten van alle openstaande Projecten en Notities?
  • Heb je een koppeling met een extern systeem die je graag zou willen integreren?
  • Heb je een bepaalde vaste werkvolgorde en wil je Gebruikers van daaruit laten werken?

De mogelijkheden zijn volgens ons bijna eindeloos. Hieronder een voorbeeld van een mogelijk overzicht:

Alexion CRM - dashboard panelview

Binnenkort in Alexion CRM

Deze nieuwe toevoeging maakt het niet alleen mogelijk om in maatwerk aanpassingen te maken, we gaan de komende tijd waarschijnlijk ook zelf onderdelen in deze PanelViews maken die dan voor iedereen beschikbaar komen. Zo zullen we onder andere gaan proberen om meer overzicht en inzicht te creëren voor managers en leidinggevenden.

 
Ben je benieuwd naar deze of andere mogelijkheden van een maatwerkplug-in? Neem contact met ons op en we vertellen je vrijblijvend wat er voor jou mogelijk is.