PWA WebApp op alle apparaten

Nieuwe maatwerkmogelijkheid: WebApp als aanvulling op Alexion CRM

Het is nu mogelijk om een maatwerk WebApp te laten bouwen: een App speciaal voor jouw bedrijf! In de app kunnen we dan gegevens van bijvoorbeeld Projecten inzichtelijk maken. Dit is handig voor je buitendienstmedewerkers die op locatie gegevens moeten kunnen inzien.

Uitleg & werking WebApp

Een WebApp is een applicatie die je via je webbrowser bekijkt. Hierdoor is hij beschikbaar op bijna elk apparaat, zoals Apple, Android, Linux of Windows. Er wordt gebruik gemaakt van de techniek genaamd “PWA” (Progressive Web App). Met deze techniek kan je de WebApp laten installeren zoals een gewone applicatie op je mobiel, tablet of PC.

Via Alexion CRM worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd naar de app. Hierdoor is het mogelijk om bijna alle gegevens die in Alexion CRM staat, beschikbaar te maken in de App. Omdat het maatwerk is kunnen dus ook alle maatwerk velden worden meegenomen.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld documenten te laten zien in de app.

Interesse?

Geïnteresseerd en wil je ook een WebApp laten maken? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden van maatwerk. Bekijk dan onze speciale maatwerk pagina, met voorbeelden van maatwerk dat we hebben gemaakt.