Alexion CRM selecteren van nooit bewerkte kaarten

Nieuwe mogelijkheid: Selecteren van alle nooit-bewerkte kaarten

Als je Alexion CRM een tijdje gebruikt, krijg je een hele database vol met gegevens. Wil je deze opruimen dan moet je elke kaart bij langs. We hadden al enkele acties om bepaalde kaarten op te zoeken, maar nu is er een nieuwe bijgekomen: Het opzoeken van nog nooit bewerkte kaarten.

Kaarten die nog nooit bewerkt zijn, kunnen bijvoorbeeld Organisaties zijn die je hebt aangemaakt maar verder nooit zaken mee hebt gedaan.
Via een nieuw gemaakt actie kan je deze kaarten selecteren, zodat je deze kan controleren en bijvoorbeeld kan verwijderen of updaten.

Toelichting werking

In Alexion CRM wordt bijgehouden wanneer een kaart wordt aangemaakt en wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt. Als die datums aan elkaar gelijk zijn, is de kaart (na het aanmaken) nooit meer gewijzigd. Dat kan er op wijzen dat je met deze kaart van Organisatie of Persoon verder niets hebt gedaan, want normaal gesproken vul je later gegevens aan of moet je een adres aanpassen omdat het bedrijf is verhuisd.

Met name kaarten die je een lange tijd geleden hebt aangemaakt wil je controleren. Bij het maken van de selectie kan je dan ook kiezen dat je alleen kaarten die ouder zijn dan x-tijd gecontroleerd moeten worden. Bijvoorbeeld alle kaarten die meer dan 5 jaar geleden zijn aangemaakt.

Je vindt deze actie onder de Actie knop > Controles uitvoeren > Selecteer onbewerkte kaarten.