Stapelacties en herhalende taken in Alexion CRM

Module Stapelacties verder uitgebreid

De Stapelacties zijn recentelijk verder uitgebreid van 10 naar 20, zodat je gemakkelijk nog meer standaard Notities/Herinneringen in één keer kunt toevoegen.

Nut Stapelacties

Als je een opdracht binnen hebt gehaald kan het zijn dat je een aantal vervolgacties moet inplannen, zoals inventariseren, programmeren, testen, opleveren, nabellen, factureren, etc. In dat geval kan je heel goed gebruik maken van Stapelacties. Je kan een onbeperkt aantal verschillende Stapelacties aanmaken, voor elk type opdracht of herinnering. Met één druk op de knop voeg je dan een hele reeks Notities/Taken toe.

Nut Herhalende Taken

Als je terugkomende werkzaamheden hebt, zoals btw-aangifte, internet- of telefoonabonnement verlengen (voor een betere deal), factureren, etc., dan is het handig dat als je zo’n taak afrondt deze weer automatisch voor de volgende keer op de lijst staat. Met de module voor Herhalende Taken kan dit heel eenvoudig. Je geeft bij een Notitie/Taak aan wat het herhaalpatroon is en de rest gaat vanzelf.

Kosten

De kosten voor de module Stapelacties & Herhalende Taken kost € 25,- per jaar, per licentie. Als je wilt kan je deze ook eerst gratis testen :-).

Meer informatie

Op de FAQ wordt de werking verder uitgelegd.