Aleixon CRM - Meerdere beeldschermen

Onthouden van de positie van pop-up schermen

In Alexion CRM online 7.4 hebben we een toevoeging gemaakt waarmee de positie van schermen, zoals Nieuwe Notitie aanmaken en het Urenscherm, worden onthouden. Op die manier kan je beter gebruik maken van de beschikbare schermruimte.

De meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere beeldschermen aangesloten op de computer. Zo kun je bijvoorbeeld één scherm gebruiken om “echt” op te werken en een ander scherm gebruiken voor je e-mail of Teams.

Alexion CRM kan je ook op meerdere schermen gebruiken of misschien wel op een heel groot scherm, zoals bij ons Jasper dat doet op een 42″ 4K scherm of Martijn met zijn drie schermen. Maak je bijvoorbeeld veel notities aan? Dan kun je het notitiescherm naast het Alexion CRM-venster slepen. De volgende keer dat je het Notitiescherm opent, wordt het scherm op die locatie teruggezet. Op die manier hoef je het Notitiescherm niet telkens te verplaatsen.

Alexion CRM - Notitiescherm naast Alexion CRM

De positie van het Notitiescherm wordt onthouden zolang je Alexion CRM open hebt staan. Sluit je Alexion CRM af, dan worden alle onthouden posities van de schermen verwijderd en staan de schermen de volgende keer, dat je Alexion CRM opstart, gewoon standaard in het midden van het scherm.