Persbericht – Alexion CRM ontwikkelt gratis “branche tabblad” voor haar klanten

Alexion CRM geeft al haar klanten de unieke mogelijkheid binnen haar standaard CRM software een branchespecifiek extra tabblad toe te voegen.

Branchespecifieke informatie vastleggen

Dat betekent dat een ondernemer een eigen branchegericht tabblad aan Alexion CRM kan laten toevoegen. Hiermee krijgen zij de beschikking over een aantal eigen specifieke velden. Schoonheidssalons, fotografen, administratiekantoren en alle andere beroepsgroepen kunnen van hun klanten specifieke eigenschappen, gewoonten en/of wensen vastleggen.

De velden zijn “interactief” zodat die informatie natuurlijk kan worden gebruikt voor het samenstellen van verzamelingen en selecties om bijvoorbeeld bulksgewijs e-mails en nieuwsbrieven te versturen.

Ook kunnen deze velden gebruikt worden in de sjablonen van Word & Outlook.

Direct aanvragen

Ondernemers die een abonnement op onze CRM software hebben (of nemen) en geïnteresseerd zijn in dit extra branche tabblad kunnen dit aanvragen. Dat kan via onze website of door telefonisch contact op te nemen. Kijk voor meer informatie op alexion.nl/alexion_crm.

Alexion software maakt al ruim 10 jaar Nederlandse CRM software

Alexion Software is in 2000 opgericht door AnToine van Maarle. Alexion Software ontwikkelt CRM software voor de kleine(re) MKB bedrijven tot ongeveer 20 werkplekken. Laagdrempelige en gebruikersvriendelijke CRM software volgens een uitgekiend en uniek groeiconcept.