Alexion CRM - Prullenbakmodus

We hebben de "Alexion CRM Prullenbakmodus" aangepakt. Als je in Alexion CRM een Organisatiekaart verwijderd, wordt deze in de prullenbak gezet. Als je Alexion CRM in prullenbakmodus opstart, kan je verwijderde kaarten terugzetten. De laatst gemaakte verbeteringen zorgen ervoor dat, als je in Prullenbakmodus opstart, je alléén nog maar kaarten kan terugzetten.

Alexion CRM Prullenbak

Prullenbakmodus

Als je een kaart in Alexion CRM verwijdert, wordt deze niet echt verwijderd, maar in de prullenbak gezet. Deze prullenbak kan je niet via het normale programma openen. Hiervoor moet je de Prullenbakmodus opstarten. Deze vind je in het Startmenu van Windows. Alle kaarten in deze modus zijn verwijderde kaarten, en deze kan je terugzetten door ze opnieuw te verwijderen.

Alexion CRM - Windows Startmenu - Alexion CRM Prullenbak

Verbeteringen

We hebben enkele verbeteringen gedaan om te zorgen dat je alleen kaarten kan verwijderen, alle andere opties worden tegengehouden. Zo kun je geen nieuwe kaarten aanmaken of bewerken. Alleen opnieuw verwijderen mag. Ook hebben we het inloggen verbeterd.

Als je een kaart terugzet, zal in het logboek worden geschreven dat de kaart door PRULLENBAK is verwijderd. Dit betekent dat de kaart is teruggezet uit de prullenbak. De naam van de Gebruiker zal in dit geval níet worden gebruikt.

 

Wil je meer weten over de Prullenbakmodus of over opruimen van Alexion CRM? Lees dan onze HowTo over opruimen.