Alexion CRM bijna bugvrij

Stabieler maken beta-versie Alexion CRM online

We zijn druk bezig met het stabiel maken van de bèta-versie van Alexion CRM online versie 7.0. Nu we dicht bij de releasedatum van januari 2021 komen, zetten we alles op alles om te voorkomen dat er nog (opvallende) fouten in het programma zitten.

We zijn de 7.0 versie al een tijdje aan het vernieuwen en verbeteren. De eerste versie is gemaakt in augustus 2018 en daarom leek het ons nu wel tijd om te stoppen met het toevoegen van nieuwe features en versie 7.0 helemaal te gaan polijsten.

De afgelopen weken hebben we gefocust op het oplossen van alle gevonden bugs. Dit doen wij in bugfixperioden. Tijdens zo’n periode (van bijvoorbeeld een week) proberen we zo veel mogelijk bugs op te lossen. Na de bugfixperiode komt er meestal een nieuwe “build” van Alexion CRM waarin al die bugfixes zitten verwerkt.

 

Vind je een bug, probleem, klopt er een tekst niet helemaal of heb je misschien andere feedback? Vertel het ons, dan kunnen we het programma aanpassen. Dit kan door ons gewoon een e-mail te sturen, via de chat op de website of via de terugkoppelingoptie in Alexion CRM via menu Help > Verstuur terugkoppeling, of via 1 van onze andere kanalen.

 

Wil je weten wat we allemaal hebben gebouwd in de 7.0?

Bekijk dan het nieuwsoverzicht van alle 7.0 artikelen of wacht nog heel even tot januari 2021, dan zullen we een overzicht plaatsen van alle nieuwe features die we hebben gemaakt.