Verbetering automatisch uitloggen

Tijdens het opstarten probeert Alexion CRM verouderde login-sessies automatisch te verwijderen. In Alexion CRM online 7.4 hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd om te zorgen dat niet per ongeluk alle gebruikers worden uitgelogd.

Licentie

De licentie voor Alexion CRM bepaalt hoeveel gebruikers tegelijk het programma kunnen gebruiken. Je mag een onbeperkte aantal gebruikers aanmaken en op een onbeperkt aantal computers installeren. Maar tijdens het opstarten wordt er gekeken hoeveel gebruikers er op dat moment zijn ingelogd.

Alexion CRM - vernieuwenStel: je computer crasht of Alexion CRM is de vorige keer niet helemaal goed afgesloten. Als je dan opstart is er volgens het programma nog steeds een licentie in gebruik. Op basis van de computernaam én gebruikersnaam zal het programma nu zien dat dit jouw sessie was en “gooit deze eruit” en logt direct in. Op deze manier kan je heel makkelijk inloggen zonder je zorgen te hoeven maken over oude sessies.

Verbetering

Deze verbetering zorgen ervoor dat er beter wordt gekeken naar welke gebruiker je bent én op welke computer. Op deze manier kun je dezelfde Alexion-Gebruiker gebruiken voor meerdere medewerkers zonder dat deze elkaar in de weg zitten. Bijvoorbeeld de Gebruiker “Administratie” of “Balie”. Er wordt namelijk gecontroleerd op de Windows-computernaam én Windows-gebruikersnaam.