CRM software voor diverse branches - Alexion CRM
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Branches

Een tabblad dat iedere nieuwe en bestaande klant bij Alexion CRM mag aanvragen. Een tabblad waarop ondernemers specifieke gegevens van hun eigen klanten of producten kunnen vastleggen. Specifieke branche- of klant georiënteerde gegevens op maat vastleggen binnen Alexion CRM.

Een gratis overzicht voor iedere branche om specifieke kenmerken en informatie vast te leggen

We hebben voor verschillende branches een speciaal dashboard ontwikkelt dat is samengesteld door branchegenoten of uzelf. Specifieke velden voor specifieke informatie waarmee u binnen enkele muisklikken beschikt over de juiste informatie op het juiste moment. De speciale overzichtspagina om specifieke gegevens van uw eigen klanten of producten vast te leggen is gratis als u abonnee bent. We hebben tabbladen voor diverse branches op maat gemaak zoals u links kunt zien.

Geschikt voor selecties en/of verzamelingen

Alle velden op een overzichtspagina of branchetabblad kunt u gebruiken om selecties en/of verzamelingen te maken. Selecties kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om bepaalde klantgroepen te mailen of een nieuwsbrief te sturen. De velden zijn zogenaamde opzoeklijstjes of pull-down menu's. De inhoud van deze menu's bepaal je zelf. Je klikt aan welk specifiek kenmerk je van een bepaalde klant wilt onthouden. Zo word Alexion CRM met een kleine toevoeging software op maat!

Continue verbeteringen

Mede dankzij de gebruikerservaring worden de branchetabbladen regelmatig gestest, aangepast en verbeterd. De laatste en meest actuele versie is altijd op onze website te zien en u wordt als abonnee altijd op de hoogte gehouden van updates.

Geïnteresseerd? Of tabblad voor uw branche niet gevonden?

Wil jij CRM software op maat? Een tabblad voor jouw eigen branche in jouw eigen CRM software? Neem snel een abonnement en neem contact met ons op!

Dashboard voor het Vertaalbureau

Als je een vertaalbureau hebt, kun je met dit tabblad de belangrijke gegevens vastleggen van vertalingen die je hebt (gehad). Verder kun je:

  • makkelijk Vertaalprojecten aanmaken
  • snel de juiste vertaler(s) kiezen

woordenboeken

Voor meer informatie en een demo: bel ons op (050) 78 33333Zoeken naar CRM voor vertaalbureaus op google.

Dashboard voor de metaalconstructie

Dit GRATIS tabblad Metaalbranche is een uitbreiding van de Projectkaart. Het branchetabblad vult de andere tabbladen aan met specifieke verkoop- en projectinformatie vanaf de acquisitiefase tot en met de (op)levering van een product. Metaal techniek branche

Dashboard voor het administratiekantoor

Administratiekantoren kunnen op dit tabblad op persoonsniveau specifieke kenmerken en data vastleggen. Hoe vaak wordt de financiële administratie aangeleverd, wat is de status van de verschillenden stukken? 

Het is ook mogelijk om het branchetabblad voor het administratiekantoor eveneens toe te voegen aan de Persoonskaart.

Tarieven & urenregistratie

Daarnaast hebben wij voor de werkzaamheden en urenadministratie de mogelijkheid tot het bijhouden van uitgebreide tarieven per werkzaamheid. Zodat je voor btw aangifte, inboeken en de jaaropgave verschillende tarieven kunt gebruiken.

Deze urenregistratie kan ook gebruikt worden om door te zetten naar Orders in SnelStart. Je kan per werkzaamheid een apart tarief en SnelStart artikel code instellen. Daarnaast kan je instellen hoe deze gegevens naar SnelStart worden geschreven:

  • alleen datum en aantal uur
  • datum, aantal uur, omschrijving werkzaamheden
  • omschrijving werkzaamheden, medewerker, aantal uur, onderwerp
  • etc.

Dashboard voor de autoverkoop

Als je in de autoverkoop werkt kun je met dit tabblad de belangrijke gegevens vastleggen van alle ingekochte auto's. Verder kun je:

Branchetabblad voor de fotografie

Fotografen kunnen op dit tabblad specifieke informatie vastleggen. Bijvoorbeeld specifieke velden voor het vastleggen van gegevens van een "shoot". Ook voor het nabestellen van foto's en het vastleggen of de foto's gebruikt mogen worden voor publicatie op de portfolio of eigen website.   Een branche tabblad voor de Fotograaf

Branchetabblad voor de jachtmakelaardij

De ondernemer kan op dit tabblad specifieke kenmerken en data vastleggen van de schepen die in portefeuille zijn. Informatie over contractduur, de ligplaats en financiële informatie etc.

Branchetabblad voor de schoonheidssalon

De schoonheidsspecialiste kan op dit tabblad specifieke persoonsgebonden informatie van haar klanten vastleggen. Informatie over behandelingen, gebruikte producten, kleuren etc.

 

Branchetabblad voor kantoormachines

De kantoormachinehandelaar kan op dit branchetabblad specifieke informatie van de geleverde kantoormachines vastleggen. Dit kan per machine worden vastgelegd. Informatie over het merk en  het type, contractsoort, afgesproken volumes etc. In de tekstvelden kan worden vastgelegd op welk adres, verdieping en kamer een machine zich bevindt.