Branchetabblad voor de jachtmakelaardij
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Jachtmakelaardij

Branchetabblad voor de jachtmakelaardij

De ondernemer kan op dit tabblad specifieke kenmerken en data vastleggen van de schepen die in portefeuille zijn. Informatie over contractduur, de ligplaats en financiële informatie etc.

Een gratis overzicht voor iedere branche om specifieke kenmerken en informatie vast te leggen

We hebben voor verschillende branches een speciaal dashboard ontwikkelt dat is samengesteld door branchegenoten of uzelf. Specifieke velden voor specifieke informatie waarmee u binnen enkele muisklikken beschikt over de juiste informatie op het juiste moment. De speciale overzichtspagina om specifieke gegevens van uw eigen klanten of producten vast te leggen is gratis als u abonnee bent. We hebben tabbladen voor diverse branches op maat gemaak zoals u links kunt zien.

Geschikt voor selecties en/of verzamelingen

Alle velden op een overzichtspagina of branchetabblad kunt u gebruiken om selecties en/of verzamelingen te maken. Selecties kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om bepaalde klantgroepen te mailen of een nieuwsbrief te sturen. De velden zijn zogenaamde opzoeklijstjes of pull-down menu's. De inhoud van deze menu's bepaal je zelf. Je klikt aan welk specifiek kenmerk je van een bepaalde klant wilt onthouden. Zo word Alexion CRM met een kleine toevoeging software op maat!

Continue verbeteringen

Mede dankzij de gebruikerservaring worden de branchetabbladen regelmatig gestest, aangepast en verbeterd. De laatste en meest actuele versie is altijd op onze website te zien en u wordt als abonnee altijd op de hoogte gehouden van updates.

Geïnteresseerd? Of tabblad voor uw branche niet gevonden?

Wil jij CRM software op maat? Een tabblad voor jouw eigen branche in jouw eigen CRM software? Neem snel een abonnement en neem contact met ons op!