Contactgegevens beheren
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Contactgegevens beheren

Contactgegevens beheren begint met het zorgvuldig vastleggen ervan. Een CRM database is bij uitstek geschikt om contactgegevens overzichtelijk te beheren zodat je ze gemakkelijk weer terug kunt vinden.

CRM begint met zorgvuldig contactgegevens beheren

Contactgegevens zijn het hart van je CRM-database. Toch schiet zorgvuldig contactgegevens beheren er bij veel bedrijven bij in. Ondernemers maken geen of te weinig interne afspraken en procedures over het beheren van die contactgegevens. Succesvol CRM valt en staat met de betrouwbaarheid van data en informatie. Afspraken en procedures over wat en hoe de contactgegevens moeten worden vastgelegd is daarom een must!

Contactgegevens beheren met Alexion CRM

Met Alexion CRM leg je alle contactgegevens van relaties en hun contactpersonen vast. Alle relaties en hun contactgegevens zijn binnen één of enkele muisklikken beschikbaar. Contactgegevens beheren is dan niet moeilijk meer.

Wat is de kracht van Alexion CRM?

Lees hier wat de kracht is van onze laagdrempelige CRM software. Want naast het beheren van contactgegevens biedt Alexion CRM een ongekende hoeveelheid CRM-functionaliteit.

 

Direct downloaden 2 maanden GRATIS én vrijblijvend