Contactgegevens vastleggen met Alexion CRM
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Contactgegevens vastleggen

Relaties kun je snel bereiken als je actuele en volledige contactgegevens binnen handbereik hebt. Goed klantbeheer begint met het vastleggen van juiste contactgegevens.

Actuele contactgegevens vastleggen is cruciaal

Je wilt een mailing versturen maar je contactgegevens zitten in verschillende Excel bestandjes. Dat is een tijdrovende bezigheid, want je moet zoeken, alles weer controleren en bijwerken. Of je wilt snel even een relatie bellen maar kunt het mobiele nummer van de juiste contactpersoon niet vinden! Zo maakt iedereen regelmatig mee dat informatie niet voorhanden is op momenten dat je die nodig bent. Contactgegevens vastleggen is een must! Maar doe het wel zorgvuldig én op een gemakkelijk benaderbaar centraal platform.

Contactgegevens vastleggen met Alexion CRM

Contactgegevens vastleggen met Alexion CRM is kiezen voor een centraal platform. In de CRM software leg je alle contactgegevens van relaties en hun contactpersonen vast. Alle relaties en hun contactgegevens zijn binnen een of hooguit enkele muisklikken beschikbaar. Kijk hier hoe gemakkelijk je contactgegevens van Organisaties en Personen kunt vastleggen in Alexion CRM.

Wat is de kracht van Alexion CRM?

De kracht van Alexion is onze laagdrempelige CRM software. Want naast het vastleggen van contactgegevens biedt Alexion CRM een ongekende hoeveelheid CRM-functionaliteit.

 

Direct downloaden 2 maanden GRATIS én vrijblijvend