Alexion CRM software
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Wanneer begin je met CRM-software?

Dit is een vraag die je jezelf als Starter, ZZP’ers of kleine(re) MKB’ers regelmatig zult stellen. Lees hieronder de digitale versie van onze leaflet, voorzien links naar praktische achtergrondinformatie.

Je kan de software natuurlijk ook direct downloaden en uitproberen

Direct downloaden 2 maanden GRATIS én vrijblijvend

Starters: CRM groeit mee

Door vanaf het begin alle gegevens vast te leggen in een goed CRM programma, ontwikkel je een gestructureerde werkwijze en houd je alle informatie binnen handbereik. Start met een eenvoudig pakket en laat het met je onderneming meegroeien!

ZZP: sneller schakelen met CRM

Met Alexion CRM leg je alle informatie over je relaties vast en kun je snel schakelen als een klant belt met een vraag. Daardoor verbeter je de klantgerichtheid, want tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten. Er gaat niets boven mond-tot-mondreclame.

MKB: iedereen op de hoogte

Niet alleen de mensen die dagelijks contact hebben met klanten, maar alle medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen doordat je Alexion CRM gebruikt. De tijd die je daarmee bespaart, is bijna niet in geld uit te drukken.

Uitstekende ondersteuning

Je kunt Alexion CRM gemakkelijk downloaden. Daarna kun je er direct mee aan de slag, dankzij de complete ondersteuning waarmee je het programma snel onder de knie hebt. Doe je voordeel met onze support:

 

Starterskorting tot wel 60% in het eerste jaar!

CRM voor starters

Veelzijdig relatiebeheer

Alexion CRM is een veelzijdig relatiebeheerpakket dat flexibel met een organisatie kan meegroeien. Het organiseren, beheren en vastleggen van contacten, adressen, projecten, klachten en documenten was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!

CRM voor het MKBAlle gegevens direct beschikbaar

Bekijk binnen enkele muisklikken alle informatie over je relaties, wanneer je maar wilt. Gegevens raken niet meer versnipperd over allerlei verschillende mappen en bestanden, maar worden centraal bewaard en zijn voor alle bevoegde medewerkers direct toegankelijk. Nooit meer dubbel of driedubbel invoeren, nooit meer zoeken naar informatie.

De voordelen van Alexion CRM

De CRM-database is het hart van je onderneming. Je kunt snel gegevens van relaties registreren en opvragen. Daarmee kun je slagvaardig reageren en de juiste beslissingen nemen op basis van de juiste informatie. Als meerdere afdelingen gebruik maken van de CRM-database en altijd actuele gegevens kunnen bekijken, wordt de efficiency van de hele organisatie beter.

Probeer nu Alexion CRM 2 maanden lang gratis

Direct downloaden 2 maanden GRATIS én vrijblijvend