Alexion CRM software online
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Alexion CRM software online

Alexion Software biedt haar klanten de mogelijkheid om op een aantal manieren met Alexion CRM software online te werken. Daarvoor is alleen een device (desktop of laptop) en een internetverbinding nodig.

Vanaf het 2e kwartaal 2017 wordt er getest met een echte database in de Cloud. Gebruikers kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op om te kijken naar de mogelijkheden :)

Aanmelden

Uw naam *

E-mail adres *

 Ik gebruik ook Documentbeheer in Alexion CRM


Andere online opties voor Alexion CRM software

1. Via de cloud

Cloudcomputing is de snelst groeiende en meest comfortabele manier om vanaf elke locatie met internet de beschikking te hebben over al je software. Via de cloud (via het internet) zijn software en bestanden opgeslagen op databases buiten de eigen kantooromgeving. 
Lees meer …

2. Via LogMeIn

Met LogMeIn heb je de mogelijkheid binnen enkele minuten een snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot externe computers en servers te creëren. Op ieder moment, overal veilige toegang tot Alexion CRM software en andere toepassingen van jouw pc of server. Met het gemak van een webbrowser, kun je veilig met een externe computer werken, alsof je achter deze computer zit.
Lees meer…

3. Via Microsoft Extern Bureaublad of Terminal Server

De Verbinding met extern bureaublad-technologie stelt je in staat om vanaf jouw computer verbinding te maken met een externe computer die zich op een andere locatie bevindt. Dit betekent dat je bijvoorbeeld vanaf thuis een verbinding met jouw computer op het werk tot stand kunt brengen.

Je hebt in dat geval toegang tot Alexion CRM en al jouw andere toepassingen, bestanden en netwerkbronnen. Als je programma’s op het werk niet afsluit, kun je thuis het bureaublad van de computer op het werk weergeven, met de programma’s die daarop worden uitgevoerd.
Lees meer…