Alexion CRM software via de cloud
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Alexion CRM via de cloud

Wil je verzekerd zijn van optimale ondersteuning in je werk, overweeg dan te gaan werken via de cloud. Met Alexion CRM software is dat mogelijk. Met een internetverbinding overal toegang tot jouw eigen online bureaublad. Niet alleen met Alexion CRM software, maar ook met MS Office, Outlook, Snelstart en andere applicaties.

Wat is werken in de cloud?

Heel kort door de bocht betekent het dat je via de cloud op  ieder moment, op elke locatie in de wereld met een internet verbinding je o.a. je agenda, documenten, bedrijfsprocessen, financiële administratie kunt beheren. Veilig en flexibel online werken!

Werken in de cloud betekent op een andere manier omgaan met applicaties, servers, notebooks, PC’s en netwerken. Het betekent niet doorgaan met investeren in nieuwe hardware, maar gebruik maken van een intelligent en flexibel platform om applicaties aan gebruikers beschikbaar te stellen. werken in de cloud is efficiënter, effectiever en flexibeler.

Privé maak je dagelijks al gebruik van de cloudtechniek zonder het je te wellicht realiseren. Google (skype, gmail, docs, etc.), Onlinebanking, Social media (youtube, flickr, twitter, facebook, linkedin etc.) en nog vele andere online applicaties zijn al jarenlang gemeengoed.

 

Werken via de cloud biedt veel voordelen

Medewerkers kunnen gemakkelijk toegevoegd en verwijderd worden. Bij het werken in de cloud staat de wens van het individu centraal. Er wordt geredeneerd vanuit de personen die de werkzaamheden uitvoert en het optimaal ondersteunen van hen.

Kortom, werken via de cloud betekent meer dat medewerkers zich meer kunnen focussen op primaire activiteiten. Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van werken via de cloud.