Software voor kappers: Klantenkaart bijhouden
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Klantenkaart voor bedrijven met particuliere klanten

Bij bedrijven die met particuliere klanten zoals kappers, schoonheidssalons, pedicures etc. kunnen wij aan de Personenkaart de optie toevoegen om extra klantkaartgegevens in te voeren. Ideale kappers software!

CRM software voor kappers op maat

Bedrijven met particulier klanten kunnen met deze toevoeging aan de Persoonskaart specifieke gegevens vastleggen. Op de persoonskaart kun je personen koppelen aan een gezin en je kunt van die persoon (gezinslid) eenvoudig met de + en x knop het aantal bezoeken op de Klantenkaart registreren. Het aantal bezoeken kun je omzetten in een puntensysteem en op basis daarvan bijvoorbeeld iets gratis weggeven zoals een artikel, korting of een gratis behandeling.

Ook deze velden kunnen worden gebruikt om om selecties en/of verzamelingen te maken. De velden zijn zogenaamde Opzoeklijstjes of pull-down menu’s. De inhoud van deze menu’s bepaal je zelf. Je klikt aan welk specifiek kenmerk je van een bepaalde klant wilt onthouden. Zo wordt Alexion CRM met een kleine aanpassing CRM software op maat!

Klantenkaart gegevens - software voor kappers

Op de Klantenkaart zie je dus alle gezinsleden én de historie van de bezoeken (plus eventuele toegekende punten) van ieder gezinslid. Je kan ook gemakkelijk gezinsleden toevoegen of verwijderen. Deze tellen allen mee voor het “punten systeem”.

De Klantenkaart - software voor kappers

Regelmatige aanpassingen

Wij zullen deze software voor kappers (branchetabbladen) regelmatig  verbeteren. Zodra wij een nieuwe aanvraag krijgen voor een branchetabblad voor een administratiekantoor vragen wij of zij aanvullingen hebben voor het reeds bestaande branchetabblad.

Niet alleen zij krijgen dan het verbeterde branchetabblad. Natuurlijk krijgen de administratiekantoren die al eerder een branchetabblad in gebruik hadden de verbeterde versie ook.

Een GRATIS tabblad voor je eigen branche!

Wil jij CRM software op maat? Wil jij een tabblad voor je eigen branche in jouw eigen CRM software? Neem snel een abonnement en neem contact met ons op!