DmCards.nl – Alexion CRM software
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Alexion CRM & DmCards

Wenskaarten, Ansichtkaarten of Postkaarten sturen we als we als er iemand jarig is, met de kerstdagen of als we met vakantie zijn.

Maar wist u ook dat ze een super krachtig promotie middel zijn? Een echte kaart per post wordt altijd gezien en gelezen! Een leesrespons van bijna 100%

Iedereen stelt een persoonlijke boodschap op prijs: uw klanten, medewerkers en andere relaties. Met de speciaal ontwikkelde module door Alexion en DmCards.nl kunt u, snel en eenvoudig met enkele muisklikken, rechtstreeks vanuit uw eigen Alexion CRM software een echte gepersonaliseerde kaart per post versturen.

Superhandig voro bijvoorbeeld het versturen van kerstkaartjes!

DmCard voorbeeld

U stuurt al een echte kaart voor € 0,89

Deze prijs is inclusief:

  • Porto naar een adres in Nederland
  • Full color op de voor en achterkant
  • Kras & UV bestendige glanzende laminaat op de voorkant
  • Personaliseren op de voor, achterkant en adresseren
  • Geen verborgen kosten of abonnementen
  • Geen minimum afname, 1 kaart is ook prima
  • Achteraf betalen op basis van verzamelfactuur
  • Vandaag voor 12.00 uur besteld, morgen in de brievenbus

Vanaf nu kunt u met enkele muisklikken snel en eenvoudig een echte gepersonaliseerde kaart per post versturen vanuit Alexion CRM voor bedanken, uitnodigen, feliciteren en bijvoorbeeld informeren over een nieuw product of aanbieding.

Het grafisch ontwerp van een kaart in uw eigen huisstijl kunt zelf doen of uitbesteden.

 

Aanbieding 1: € 99,-

Het totale grafische ontwerp van een kaart in uw huisstijl als u precies weet wat u wilt en u de afbeeldingen en tekst aanlevert.

Aanbieding 2: € 199,-

Het totale grafische ontwerp inclusief bedenken van het ontwerp, schrijven van de tekst voor de kaart en telefonisch overleg met u. Exclusief de aankoop van afbeeldingen.

Beide aanbiedingen zijn inclusief 4 correctie rondes, en de copyright/commerciële rechten op uw naam. De kaarten kunt u onbeperkt gebruiken.

Contact

Voordat u rechtreeks vanuit uw Alexion CRM Software een echte kaart per post kunt versturen moet eerst uw DmCards module ingericht worden. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de Alexion Software