Actuele downloads van Alexion CRM

Alle downloads Alexion CRM

Een overzicht van alle actuele versies en downloads van Alexion CRM én oudere versies van het programma van 2003 t/m 2021.

Voor een overzicht van alle wijzigingen kan je in Alexion CRM gaan naar menu Help > Zoek naar updates. Daar zie je alle versies en hun builds staan met een korte beschrijving van de aanpassingen. Er is ook een pagina op de website soms aangevuld met een overzicht van de veranderingen aangevuld met linkjes voor meer uitleg.

Actuele versies van Alexion CRM

Huidige stabiele downloads van Alexion CRM

Bèta versies van Alexion CRM online

Oudere downloads van Alexion CRM software

Als je geen update abonnement hebt voor de meest recente versie, kan je ook een van de oudere versies downloaden. De datum achter de download wil zeggen dat je die versie kunt installeren als jouw licentie geldig is tot die datum of later. Het gaat dan om de Updates tot datum die in de licentie staat.

PS Voor de online versies geldt dat je altijd een geldige licentie moet hebben om te kunnen gebruiken. Een oude versie downloaden heeft dan eigenlijk geen zin (je hebt recht op de nieuwste en meest stabiele versie) en daarbij komt ook nog dat sommige versies niet eens meer zullen werken (downloadlink is dan ook verwijderd).

Online versies

  • Download versie 6.2 - 1 januari 2020
  • Niet meer downloadbare versies
    • Versie 6.1 - 1 januari 2019
    • Versie 6.0 - 1 september 2018

Offline versie downloads