Alexion CRM op Apple macOS via Parallels

Parallels Desktop for MacAls je een Apple laptop of computer gebruikt kan je daarop geen Windows programma’s installeren. Betekend dat je Alexion CRM dus niet kan installeren op een Mac?

Antwoord

Nee: je kan Alexion CRM niet rechtstreeks installeren op de Mac…

Ja: Je kan Aleixon CRM wél installeren als je Parallels Desktop voor Mac gebruikt! <– Een echte aanrader 🙂

AppleParallels Desktop voor Mac

Met Paralles Desktop kan je op verschillende manieren toch Windows 10/11 programma’s op de Mac gebruiken. Je kan met Coherence modus zelfs Windows programma’s binnen de Mac zelf gebruiken alsof het een “gewoon” Mac programma is.

De aanschaf van Parallels Desktop kost je € 129,- voor een eenmalige aanschaf of € 99,- per jaar voor een abonnement met altijd de nieuwste versie.

 

Er zijn vier verschillende manieren om Windows te gebruiken op de Mac met Parrallels

 1. Windows in Full-screen. Je ziet de Mac omgeving helemaal niet meer. Het lijkt net alsof je op een gewone Windows computer aan het werken bent.
  Parallels - Full screen - Alexion CRM
 2. Het Windows Bureaublad in z’n geheel als één scherm op de Mac.
  Parallels - Window - Alexion CRM
 3. In Coherence modus: alle Windows programma’s draaien binnen de Mac alsof het een gewoon programma is. Je ziet hier los Microsoft Word, een Mac programma en Microsoft Excel als losse vensters. Deze lijkt ons het meest geschikt voor het gebruik van Alexion CRM.
  Parallels - Coherence - Alexion CRM
 4. Windows als klein schermpje/picture-in-picture, alleen handig als je iets in de gaten wilt houden zoals een video camera. je kan er niet echt op werken want het is veel te klein.
  Parallels - PiP - Alexion CRM

Installatie

Parallels Desktop for Mac is in principe heel eenvoudig zelf te installeren. Als je wilt kunnen wij je erbij assisteren en alhoewel we gaan Apple experts zijn kunnen wij ons best voor je doen 🙂