Vraag: Ik krijg e-mails van uw bedrijf, maar ik heb er geen meer interesse in. Hoe kan ik mij afmelden?

Antwoord: Afmelden kan via email & webformulier

LET OP: In e-mail kunt u ook aangeven dat AL uw gegevens verwijderd moeten/mogen worden.

Afmelden nieuwsbrief, via de website

 1. De eerste manier is door op de website te klikken op de link 'Aan- en afmelden nieuwsbrief', te vinden onderaan alle pagina's op de website.
  aan en afmelden nieuwsbrief
 2. Deze link brengt je naar een pagina met een formulier waarmee je een e-mail adres kan afmelden: https://alexion.nl/aanafmelden-nieuwsbrief
 3. Bovenaan die pagina staat een kopje waar ingevuld kan worden dat je geen mail meer wilt ontvangen:
 4. Selecteer Afmelden na het invoeren van je e-mail adres en druk op Wijzig nieuwsbrief abonnement. Vanaf dit moment worden er geen nieuwsbrieven meer gestuurd naar dit adres.
 5. LET OP: als u meerdere adressen heeft, moet u wel het juiste email adres invullen!
 6. Als u wilt dat al uw gegevens uit onze databases verwijderd moeten/mogen worden kunt u dit alleen per email (of telefoon) aangeven en niet via het website formulier.

Afmelden nieuwsbrief, via email

 1. De tweede manier is via de e-mail zelf. Onderaan de mail staat een linkje waarmee je je kan afmelden voor nieuwsbrieven. Dit is afgebeeld in onderstaand figuur.
 2. Je kunt dus ook afmelden door te reageren op de nieuwsbrief met het verzoek tot "afmelden nieuwsbrief". In de nieuwsbrief staat uw licentienummer, daardoor kunnen wij je correct afmelden.
 3. U kunt ook aangeven dat al uw gegevens uit onze databases verwijderd mogen worden.

Afmelden nieuwsbrief, via klanten inlogpagina

 1. Als je ingelogd bent, kun je op de persoonlijke pagina zien of je wel/niet bent ingeschreven voor de nieuwsbrief. Als je wilt kan je gemakkelijk aangeven dat je dat niet meer wilt.

Afmelden nieuwsbrief, via de telefoon

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te bellen. Wij zoeken dan uw gegevens op en noteren dat u geen email meer wilt ontvangen. U kunt dan ook aangeven dat al uw gegevens verwijderd mogen worden.

 

LET OP: geheel verwijderen gegevens?

Het is natuurlijk ook mogelijk om al uw gegevens te laten verwijderen. Bijvoorbeeld als u Alexion CRM helemaal niet meer gebruikt. Geeft dat dan alstublieft duidelijk aan in de email of per telefoon. Wij verwijderen dan zonder problemen al uw gegevens. In dat geval weet u zeker dat u geen email meer van ons zal ontvangen. Mocht u het programma nog wel gebruiken en u wil later support van ons hebben zullen wij echter kosten moeten maken om de (licentie)gegevens opnieuw in ons systeem in te moeten voeren!