Vernieuwde lay-out en tabvolgorde

De lay-out is versimpeld bij Organisatie, Persoon & Project. 

Zo zijn bij Organisatie de Officiële naam en Zoeknaam omgedraaid en is de Officiële naam duidelijker weergegeven (groter lettertype).

Daarnaast is de tabvolgorde duidelijker & eenvoudiger gemaakt zodat het invoeren van nieuwe adressen sneller verloopt. Bij het aanmaken van een nieuwe Organisatiekaart staat de focus automatisch op “Naam Officieel” na het invullen ga je met de TAB toets verder en komt je in het “Zoeknaam” veld. De cursor staat nu aan het einde van de naam, je kan nu aanvullende zoektermen opgeven zoals in onderstaand geval “crm ict automatisering”. Je kan nu Alexion Software ook terugvinden door te zoeken op bijvoorbeeld “ict”.

Hierna geef je weer TAB en ga je automatisch naar het “Postcode” veld. Na het invullen van de postcode (zonder spatie en zonder hoofdletters bv 9731hh) wordt het omgezet naar een juiste postcode (hier dus 9731 HH) en spring je naar het “Huisnummer” veld en wordt alvast de straatnaam en woonplaats ingevuld. Na het invullen van een huisnummer en drukken op TAB wordt gecontroleerd of de straatnaam nog klopt. Ook komt de focus (na een kleine vertraging) op het “Telefoonnummer” veld. Ook het kental van het telefoonnummer wordt automatisch ingevuld.

Vernieuwde lay-out | Nieuw in versie 3.9