Wat is de beta versie van Alexion CRM?

Alexion Software heeft altijd een stabiele versie én een bèta versie waarin nieuwe feature’s worden toegevoegd. Als u met een stabiele versie van Alexion CRM zoekt naar updates via menu Help > Zoek naar updates, dan krijgt u alleen de updates te zien van de stabiele versie(s).

Als u geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen, en u vindt het niet erg om met een bèta versie te werken dan is het mogelijk om deze te installeren.

Van de bèta versie wordt bijna elke week een build gemaakt. Als u eenmaal een bèta versie hebt geinstalleerd dan kunt u wel weer via menu Help Zoek naar updates naar updates zoeken. U krijgt dan zowel de bèta als de stabiele downloads te zien.

Let op:

  • De bèta versie is in principe niet voor een (kritieke) productie omgeving gemaakt. Er kunnen namelijk (kleine) fouten in zitten. Deze fouten worden meestal wel binnen 14 dagen opgelost. Het zijn meestal fouten in nieuwe features en niet in bestaande functionaliteiten.
  • Gebruik de bèta alleen als u het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen én bereid bent terugkoppeling te geven. Ook kan het zijn dat het programma niet altijd even vlekkeloos werkt, problemen proberen we natuurlijk wel zo snel mogelijk op te lossen!

Als u niet zeker weet of de bèta versie wat voor u is, neem dan contact op met Alexion Software op telefoonnummer 0507833333.

 

Deze FAQ wordt gevonden op: betaversie, testversie, versie, test, beta, stabiel, instabiel, bugs, bug, fout, probleem