Wat zijn de vier Verzamelingen bij Orders?

In Alexion CRM zitten 4 standaard Verzamelingen bij ‘Order’ in de Boomweergave. Als u die vier Verzamelingen niet heeft dan kunt u in deze FAQ lezen hoe u deze aan kunt maken.

Stappenplan voor het aanmaken Verzamelingen bij Orders

Eerst zal ik u verwijzen naar een FAQ hoe u een verzameling maakt (video). Zodat u de basic van een verzameling maken in ieder geval kent.

1. Eerst klikt u met uw rechtermuisknop op het kopje ”Order” in de boomweergave. Dan staat er ”Een nieuwe verzameling maken.” Daar klikt u op om steeds een nieuwe verzameling te maken.

2. Als u op deze knop hebt geklikt komt u uit op het Verzamel- of zoekscherm met 3 velden er in, bijvoorbeeld:

 

3. De instelling van de 1e verzameling ziet u hier onder. U veranderd alleen van het ss_ordernummer dat hij alleen Orders vind die leeg zijn. U noemt deze verzameling; 1 Nieuw.

 

blank

 

4. De instelling van de 2e verzameling is al ietsjes anders. Het zijn geen grote aanpassingen, maar ze doen erg veel. U veranderd naast het ss_odernummer nu ook de id_instantie. Die moet bij deze verzameling ook leeg zijn, u noemt deze verzameling; 2 Koppelen.

 

blank

 

5. Nu zijn we aangekomen bij de 3e verzameling. U veranderd de id_instantie van ”is leeg” naar ”is niet leeg”. U noemt deze verzameling; 3 Exporteren.

 

blank

 

6. En de 4e verzameling is tevens de laatste verzameling. Bij deze verzameling zet u de ss_ordernummer op ”is niet leeg” het tweede veld noemt u naam 1 en daar zet u ”bij bevat de tekst”. En het laatste veld is naam 2 en daar zet u bij ”bevat de tekst”.

 

blank