Optimale effectiviteit en efficiency
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Optimale effectiviteit en efficiency

is het realiseren van optimaal resultaat met en in zo weinig mogelijk moeite en tijd. Welke ondernemer wil dat niet! 

De juiste informatie op het juiste moment

Als ondernemer kun je je onderscheiden als je voortdurend de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar hebt. Je bent in staat altijd de juiste beslissingen te nemen en de juiste acties in gang te zetten (effectief). Je hebt op elk gewenst moment alle relevante informatie binnen enkele muisklikken beschikbaar (efficiënt).

De kansen grijpen als ze zich aandienen

Alexion CRM kan daarin een centrale en sturende rol spelen. Actuele klantinformatie, klanthistorie, activiteiten en documenten binnen enkele muisklikken paraat hebben op de momenten dat je het echt en direct nodig hebt.

Enkele voorbeelden:

Er belt een belangrijke klant die een grote opdracht wil plaatsen. Hij refereert aan een gesprek dat hij gisteren had met een collega van je. Maar die collega is ziek! Gelukkig vind je in het CRM-systeem een uitvoerige notitie van het gesprek. Daardoor neem je het naadloos over van je collega De klant waardeert dat ten zeerste en plaatst zijn order. Hier nog een voorbeeld van kansen grijpen op het moment dat ze zich aandienen.

De kracht van Alexion CRM

Lees hier wat de kracht is van Alexion CRM. Want naast het vastleggen en beheren van klantinformatie, activiteiten en documenten biedt Alexion CRM veel meer CRM-functionaliteit.

Direct downloaden 2 maanden GRATIS én vrijblijvend