Online back-up van bestanden & databases - Alexion Software
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Online back-up van waardevolle bestanden

Gebruikers die serieus met Alexion CRM aan de slag gaan, raden wij aan om ook hiervan dagelijks een back-up te (laten) maken. Door een online back-up te (laten) maken stel je alle digitale bestanden van complete bedrijfsvoering veilig. Stel je toch eens voor dat alle Word-bestanden zoals correspondentie, offertes etc, Excel-bestanden, PDF- en fotobestanden op eens verdwenen zijn.

Online back-up KeepItSafeKies voor de continuïteit van de onderneming!

Concentreer je op je primaire activiteit en neem geen genoegen met houtje touwtje-oplossingen. Laat als het gaat om waardevolle bedrijfsgegevens niets aan het toeval over. Kies voor de continuïteit van de onderneming. Neem rechtstreeks contact op met Online Back-up van Keep it Safe. Zij weten de juiste vragen en natuurlijk ook de antwoorden.

Sinds november 2015 hebben we ook een eigen back-up systeem. De kosten hiervoor zijn € 5,- per maand voor 5GB opslag. Deze kunnen wij normaal gesproken direct bij u installeren. Een back-up kan gemaakt worden van bestand, netwerk bestanden, MSSQL (zoals SnelStart) en Exchange. Het back-uppen gaat allemaal vanzelf en je krijgt elke dag een mailtje zodat je goed kan volgen of de back-up wel of niet is gelukt!

Online back-up plannen