Over ons
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Over ons

Alexion Software is opgericht in 2000 door AnToine van Maarle. Vanaf het prille begin wilde hij CRM-software
ontwikkelen vanuit een kleine en compacte organisatie voor kleine MKB bedrijven (1 tot ca. 20 gebruikers).

Wil je ons kantoor bekijken? Dat kan via de virtuele tour of natuurlijk door even langs te komen :-)

Alexion CRM

Alexion CRM is gebruikersvriendelijke en zeer complete CRM software. CRM software die wij speciaal hebben ontwikkeld voor starters, ZZP’ers en de kleine(re) MKB’ers. Met Alexion CRM kunnen van Organisaties, (Contact)personen en Projecten adres- en communicatiegegevens, informatie, kenmerken, notities en documenten aangemaakt, vastgelegd en gedeeld worden.
Lees verder …..

  

Visie

Wij willen laagdrempelige en gebruikersvriendelijke CRM-software ontwikkelen volgens een uitgekiend groeiconcept. CRM in helder en duidelijk Nederlands, voor beginners en (meer) gevorderde gebruikers. Daarnaast willen wij onze gebruikers op zoveel mogelijk ondersteunen met voldoende kennis en achtergrondinformatie om daarmee optimaal van Alexion CRM te kunnen profiteren. 

Elke dag 24 uur beschikbaar

Onze website is ons belangrijkste communicatiemiddel voor onze gebruikers. Een platform voor kennis en informatie over Alexion CRM in het bijzonder en over CRM in het algemeen. Onze FAQ-database wordt dagelijks aangevuld met uiteenlopen vragen en antwoorden over het gebruik van Alexion CRM. Wij zijn hiermee 24 uur lang, elk moment van de dag beschikbaar voor onze gebruikers.

 

Alexion team

Al ruim 10 jaar lang zijn wij in staat ons team compact en overzichtelijk te houden. Mede hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Dat vraagt een hoge mate van flexibiliteit en gedrevenheid van ons team. Ons team bestaat uit een mix van jonge enthousiaste whizzkids en ervaren oude rotten. Daarnaast houden wij ons voortdurend scherp door jaarlijks een aantal talentvolle stagiaires uit verschillende vakgebieden de kans te bieden hun studie te verdiepen.

ICT Stageplaats beschikbaar informatica oriëntatie- en verdiepingsstage

Stageplaatsen

Alexion is voortdurend op zoek naar slimme ambitieuze stagiaires met verschillende studierichtingen. Wij bieden hen uitstekende voorwaarden om (werk) ervaring op te doen en dit te combineren met hun studie. Doordat we al meerdere stagiairs van de Hanze Hogeschool uit Groningen hebben begeleid, is er een goede structuur (eigen MediaWiki pagina’s en andere helpbestanden) en begeleiding aanwezig waardoor je in “een mum van tijd” bent ingewerkt en bezig kan met leuke & uitdagende programmeer opdrachten.
Lees verder ……

 Contactgegevens van Alexion Software

Contact

Je kan ons bellen op 050 7115288 of mailen naar info@alexion.nl. Je kan ook contact opnemen via ons webformulier.