Alexion CRM | Ons team
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Het Alexion Team

Al ruim 10 jaar lang zijn wij in staat ons team compact en overzichtelijk te houden. Mede hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Dat vraagt een hoge mate van flexibiliteit en gedrevenheid van ons team. Ons team bestaat uit een mix van jonge enthousiaste whizzkids en ervaren oude rotten. Daarnaast houden wij ons voortdurend scherp door jaarlijks een aantal talentvolle stagiaires uit verschillende vakgebieden de kans te bieden hun studie te verdiepen.  

AnToine van Maarle AnToine van Maarle – Algemene leiding en support Antoine is de grondlegger van Alexion Software en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Daarnaast kennen de meeste klanten hem als aanspreekpunt voor de support.
Bart Kuijsten – Programmeur Bart werkt sinds 2007 bij Alexion Software en is verantwoordelijk voor het programmeren van nieuwe ontwikkelingen binnen Alexion CRM. Bovendien is Bart onze specialist op het gebied van maatwerk.
  Heike Tattje – Trainer Heike is sinds 2009 de trainer en cursusleider voor de basistraining van Alexion CRM. Daarnaast is Heike de auteur van van onze handleiding die tevens de leidraad is voor onze cursus.
Jack Smit – Boekhouding Jack is sinds 2008 de bewaker van onze financiële huishouding. Hij zorgt er voor dat wij onze rekeningen en onze klanten onze facturen op tijd betalen.
Jasper Elzinga – Programmeur Jasper is sinds 2003 in dienst van Alexion Software en is een van de hoofdontwikkelaars van Alexion CRM. Een belangrijke taak van Jasper is het bewaken en ontwikkelen van het technisch ontwerp van Alexion CRM.