Relatiebeheer met Alexion CRM
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Relatiebeheer met Alexion CRM

Relatiebeheer is cruciaal voor het vasthouden van klanten. Stel je voor: het werven van nieuwe klanten kost 7 x meer dan het behouden van bestaande klanten. Een belangrijke reden om eens kritisch naar je eigen werkwijze te kijken en wellicht meer energie in relatiebeheer te steken.

Goede CRM software is cruciaal voor relatiebeer

De belangrijkste reden dat klanten vertrekken, is gebrek aan aandacht. Gemiddeld raakt een bedrijf jaarlijks ongemerkt ca. 20% van haar klanten kwijt. Relatiebeheer is in veel MKB-bedrijven een sluitpost. Ondernemers zijn te veel bezig met de waan van de dag.

Desgevraagd zeggen ondernemers klantgerichtheid erg belangrijk te vinden maar in de praktijk zijn ze er niet of nauwelijks actief mee bezig. Daarom is gebrek aan relatiebeheer de belangrijkste desinvestering van een onderneming. Relatiebeheer betekent dat je klanten serieus neemt door hen aandacht te geven en te koesteren.

Relatiebeheer met Alexion CRM

Alexion CRM is ontwikkeld voor optimaal relatiebeheer. Adressen, contactgegevens, contactpersonen en klanthistorie vastleggen: het kan allemaal. Onze software bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Relatiebeheer kent geen geheimen meer voor Alexion CRM.

Wat is de kracht van Alexion CRM?

De kracht van Alexion CRM software is de laagdrempeligheid. Alexion CRM biedt een ongekende hoeveelheid slimme CRM-functionaliteit. Je kunt het downloaden zonder je te hoeven registreren. Daarna kun je de CRM software ongestoord 2 maanden uitproberen.