Samenwerking Alexion CRM & EasyReservationPro
in:  
Veelgestelde vragen Mijn Alexion

Samenwerking EasyReservationPro en Alexion CRM 

Alexion CRM en EasyReservationPro  zijn eind 2015 een samenwerking aangegaan door het koppelen van een aantal specifieke functies van elkaars software. Bovendien is er een mogelijkheid om een koppeling tot stand te brengen met het financiële pakket Snelstart en/of een kassasysteem.

Meer duidelijkheid, minder handelingen en minder foutenScreenshot EasyReservationPro

Dankzij deze koppeling tussen de beide software-pakketten worden de n.a.w. gegevens van reserveringen  voor horecabedrijven, sport- en/of vrijetijdsactiviteiten direct verwerkt in de CRM software van Alexion CRM. Daarnaast kunnen reserveringen optioneel woorden doorgeboekt in de financiële administratie van het pakket SnelStart.

De koppeling van de pakketten vereenvoudigt het aannemen en doorboeken van reserveringen en boekingen voor elke gebruiker op elk niveau. De software verzorgt geheel automatisch de planning.Dat betekent directe tijdsbesparing en het risico op fouten wordt sterk verminderd. 

Snel onder de knie

Het werken met EasyReservationPro is eenvoudig te leren en vergt geen speciale cursus. In overleg kan de software aan een specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. De gratis helpdesk van EasyReservationPro is altijd standby om eventuele vragen te beantwoorden of oplossingen te bieden.

Integratie met Microsoft Office

EasyReservationPro is volledig geïntegreerd met Microsoft Office waardoor bevestigingen, e-mails en een uitgebreid scala van dag- en detaillijsten eenvoudig zijn te produceren. Met een paar muisklikken is een bevestiging of een factuur aan te maken en e-mailen of printen.

Online boeken en reserveren!

Met de optionele module Easy ONLINE kunnen uw klanten zelf eenvoudig via uw website boeken en betalen. Deze online boekingen worden daarna doorgeboekt naar Alexion CRM en Snelstart.

Lokaal én webgebaseerd

EasyReservationPro werkt in elke willekeurige configuratie, lokaal en op het web. Elke database is maatwerk , maar de ondernemer blijft ten allen tijde de baas over de software!

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via onderstaande link
Meer informatie over EasyReservation Pro en de koppeling met Alexion CRM