Nieuwsbrief april 2020
Alexion CRM: Specialist in Connecties
facebook twitter linkedin email website 
De maandelijkse nieuwsbrief van Alexion CRM
HET LAATSTE NIEUWS

How To: Bellen vanuit het CRM

Bellen met een klant kan een moeilijke opgave zijn. In Alexion CRM kan je heel makkelijk het nummer opzoeken, maar deze wil je natuurlijk niet overtypen in je telefoon. In deze HowTo leggen we je uit hoe je jouw telefoon aan Alexion CRM kan koppelen.
Bellen vanaf de pc met Alexion CRM

Aanpassing aan Projectmap

Projectfolder
We hebben een aanpassing gedaan aan de Projectmap, waardoor deze makkelijker te delen is met andere gebruikers én kan je de Projectmappen makkelijker verplaatsen als je een nieuwe computer of server krijgt.
De Projectmap is een makkelijke manier om bestanden te bewaren die met een een Project te maken hebben maar die je niet perse als Correspondentie aan het Project wilt koppelen. Denk hierbij aan bouwtekeningen, handleidingen, certificaten of andere documenten.
Deze feature is mede-mogelijk gemaakt door TNS revalidatie service. Heb je een idee of suggestie om Alexion CRM beter te maken, laat het ons weten.

Nieuw! Verzamelingen ordenen in mappen en submappen

Verzamelingen maken is een gemakkelijk functie om de grote lijst met Organisaties, Personen of Projecten overzichtelijker te maken. Maar dit kan ook leiden tot een hele lange lijst met Verzamelingen waarin het steeds moeilijker wordt om die éne Verzameling terug te vinden.
Daarom hebben we in Alexion CRM Online 7.0 we een aanpassing gedaan. Hiermee kan je Verzamelingen beter organiseren: Mappen! Door het gebruik van Mappen kun je de Verzamelingen zelf indelen.
Deze feature is mede-mogelijk gemaakt door Tetrix Techniek. Heb je een idee of suggestie om Alexion CRM beter te maken, laat het ons weten.
Alexion CRM Verzamelingen geordend in mappen

Windows 10 verbetert verbinding Alexion CRM online

Windows10
De gratis upgrade van Windows 7 naar Windows 10 zorgt voor een stabielere verbinding met Alexion CRM online. Dit blijkt uit een upgrade die een van onze klanten onlangs uitvoerde.
Windows 7 is officieel sinds 14 januari 2020 "end-of-life" en dat betekend dat Microsoft voor dit besturingssysteem geen ondersteuning, support of updates meer geeft. Hoewel de gratis upgrade naar Windows 10 officieel sinds juli 2016 al niet meer wordt aangegeven kan je er nog wel heel gemakkelijk gebruik van maken :-)
Voor iedereen die nog Windows 7 gebruikt is het een aanrader om nu te updaten naar Windows 10!
TIP VAN DE MAAND

De tip van deze maand: MailChimp
Op dit moment verstuurd iedereen e-mails om iedereen up-to-date te houden over bereikbaarheid tijdens de coronacrisis.


Volgens de wet moeten geadresseerde zich makkelijk kunnen uitschrijven. Nu kun je dit in Alexion CRM zelf bij gaan houden met vinkjes. Maar het kan makkelijker: laat de klant het zelf aanpassen. Als je nieuwsbrieven verstuurt via MailChimp dan kan dat heel gemakkelijk!

In Alexion CRM kan je al je contactpersonen eenvoudig synchroniseren met MailChimp.
MailChimp
VERANDERINGEN IN ALEXION CRM

Elke maand zijn er veranderingen in Alexion CRM. Hieronder een overzicht per versie.
Alexion CRM 6.2
  • Diverse kleine stabiliteitsverbeteringen
  • Verbeteringen aan SignRequest downloaden van verzendlog
Alexion CRM 7.0
  • Zoeknaam bij Personen geoptimaliseerd
  • DYMO Connect ondersteuning
740x200 oranje