Nieuwsbrief mei 2020
Alexion CRM: Specialist in Connecties
facebook twitter linkedin email website 
De maandelijkse nieuwsbrief van Alexion CRM
HET LAATSTE NIEUWS

HowTo: Documenten gebruiken in Alexion CRM

We sturen met z'n allen veel Documenten over en weer. Al deze Documenten wil je graag bewaren op één plek waar je ze makkelijk kan terugvinden. In Alexion CRM kun je op verschillende manieren deze Documenten maken, opslaan, scannen en importeren. In deze HowTo laten we zien hoe en waar je dat kan doen.
Documenten

DYMO Connect ondersteuning toegevoegd

DYMO connect ondersteuning in Alexion CRM
Niet zolang geleden hebben we de koppeling met de DYMO Labelprinters al verbeterd. Nu is er ook ondersteuning toegevoegd voor DYMO Connect, de nieuwste versie van de DYMO Labelsoftware.

"Automatisch herstellen van een verbroken internetverbinding" verder verbeterd

Niets is vervelender als je bezig bent en je internetverbinding stop ermee. Nog vervelender is dat dan de gegevens verloren zijn die je net ingevoerd had. Wij zijn constant bezig om de stabiliteit herstelmogelijkheden van Alexion CRM te verbeteren in het geval van een wegvallende of instabiele internetverbinding.
Databaseverbinding automatisch herstellen

WerkbonApp OutSmart ondersteund door maatwerk

WerkbonApp OutSmart ondersteund door maatwerk
Een belangrijk onderdeel voor bedrijven met buitendienstmedewerkers zijn werkbonnen. In het huidige digitale tijdperk kan je bijna niet meer aankomen met een papieren werkbon. Om het werken met werkbonnen makkelijker te maken kan je nu via maatwerk heel simpel je klanten synchroniseren met de digitale werkbonapp OutSmart. Hierdoor hoef je gegevens niet twee keer in te voeren en zijn deze altijd up-to-date.
TIP VAN DE MAAND

De tip van deze maand: Dubbele controleren

In Alexion CRM kun je makkelijk kaarten selecteren die een dubbel e-mailadres of postcode hebben. Klik op de Actie knop, kies voor "Controles uitvoeren". Vervolgens kun je kiezen uit verschillende opties kiezen om dubbelen te vinden. Vervolgens wordt er een nieuwe selectie gemaakt met de kaarten met een dubbele waarde.
VERANDERINGEN IN ALEXION CRM

Elke maand zijn er veranderingen in Alexion CRM. Hieronder een overzicht per versie.
Alexion CRM 6.2
  • Belastingnummer checkt nu ook voor particuliere nummers
  • Verbeteringen aan Snelstart koppeling
Alexion CRM 7.0
  • Alexion wachtwoorden moeten nu verplicht 6 tekens of meer zijn
  • Nieuw printoverzicht bij Project: Uren en Artikelen
740x200 oranje