Nieuwsbrief oktober 2020
Alexion CRM: Specialist in Connecties
facebook twitter linkedin email website 
De maandelijkse nieuwsbrief van Alexion CRM
HULP GEVRAAGD
Binnenkort beginnen we met een App voor Alexion CRM. Dit zal een tijdelijk wegwerp-versie zijn, bedoelt om te kijken hoe we Alexion CRM geschikt kunnen maken voor een App.

Hiervoor hebben we jouw hulp nodig om te weten wat we moeten maken. Klik op de onderstaande knop en laat jouw mening achter wat we nodig is voor een App.
alexion crm wegwerpapp opbouwen
HET LAATSTE NIEUWS

SignRequest standaard e-mail bericht

Als je SignRequest gebruikt dan wordt er naar de klant een e-mail verzonden met daarin een link (onder een knop) naar het contract of de overeenkomst.

De tekst van de e-mail kan je in Alexion CRM invullen op het moment dat je deze verstuurt maar je kan ook op het Sjabloon aangeven wat de standaardtekst moet worden. Ook kan je daar gebruik maken van variabelen zoals "aanhef" en "voornaam".
Alexion CRM SignRequest iteratie 3

Tariefsverhoging van 78,- naar 80,- per 1 sept 2020

Alexion CRM tariefsverhoging per 1 september 2020
Na 2 jaar een tarief van € 78,- te hebben gehanteerd wordt vanaf 1 september 2020 ons tarief verhoogd naar € 80,- per uur. Een verhoging van 2,5% Dit geldt onder andere voor support en maatwerk.

Persoonlijke mappen zijn nu ook "relatief" gemaakt bij Organisatie & Persoon

Een tijdje geleden lieten we al weten dat we een aanpassing aan de Projectmap hebben gemaakt. Nu hebben we dezelfde aanpassing ook gedaan bij Organisaties en Personen. Voor de persoonlijke mappen van Organisaties en Personen kan je nu een basismap instellen.
Persoonlijke folder bij Persoon en Organisatie

ActiveCampaign synchronisatie via maatwerk mogelijk gemaakt

Active Campaign met Alexion CRM
ActiveCampaign is een marketing e-mailtool waarmee je verschillende onderdelen aan elkaar kan koppelen en automatiseren. Voor een van onze klanten hebben wij een synchronisatie met ActiveCampaign  opgezet via een stukje maatwerk in Alexion CRM.
TIP VAN DE MAAND

De tip van deze maand: Zoeken op een veld

Wist je dat je heel makkelijk op een specifiek veld kan zoeken? Klik op het veld in de kaartweergave waarop je wilt zoeken. Gebruik vervolgens de toetsenbord-combinatie SHIFT+F2. Het verzamel scherm zal openen met het veld als eerste kolom.
Wil je meer weten over sneltoetsen in Alexion CRM? Lees dan onze FAQ.
VERANDERINGEN IN ALEXION CRM

Elke maand zijn er veranderingen in Alexion CRM. Hieronder een overzicht per versie.
Alexion CRM 6.2
  • Toevoeging van ondersteuning voor back-up maken vanuit meerdere server versies
  • Verschillende stabiliteits-verbeteringen
Alexion CRM 7.0
  • Bij kiezen van Projecten nu de mogelijkheid toegevoegd voor het zoeken van Projecten waar je zelf de manager van bent.
  • Nieuwe optionele instelling gemaakt om Re: en ANTW: niet van het e-mail onderwerp af te halen bij importeren.
740x200 oranje