Integraties met Alexion CRM

Alexion CRM kan met allerlei systemen en software integreren. Standaard hebben wij al enkele integraties gebouwd maar er is nog veel meer mogelijk.

Alexion CRM kan integreren met externe systemen zoals SnelStart, MailChimp etc. En via maatwerk is het mogelijk om ook met jouw systemen te integreren, zodat je bijvoorbeeld al je contacten kan synchroniseren met je website of marketingsoftware. Lees meer over de mogelijkheden van Maatwerk.

Wat is er mogelijk?

Alexion CRM heeft ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Office – Word, Excel en Outlook. Je kan makkelijk documenten maken met Word, gegevens exporteren naar Excel of mails importeren en versturen via Outlook.

Je kan je documenten digitaal ondertekenen met één simpele druk op de knop, via de ingebouwde koppeling met SignRequest. Tijd en kosten besparen en het je klant gemakkelijk maken.

blank

Volledige out-of-the-box integratie met SnelStart. Makkelijke klanten en leveranciers synchroniseren vanuit en naar SnelStart. Maken van orders in SnelStart of bijvoorbeeld inzien van facturen van de omzet.

e-Boekhouden

Voorkom fouten en bespaar tijd door jouw klantgegevens direct te synchroniseren met e-boekhouden.nl. Schrijf daarnaast orders weg, zie je openstaande posten in en haal artikelen op in Alexion CRM.

Zoeken binnen Nederland op postcode-straal

Via onze postcodeboek koppeling haal je automatisch de juiste adresgegevens op. Typ een postcode + huisnummer en het adres wordt automatisch gevonden. Werkt alleen in Nederland.

blank

Via de ingebouwde koppeling met de KvK kan je (adres)gegevens van een organisatie direct uit het handelsregister ophalen. Minder werk om in te voeren en up-to-date.

blank

Importeer je webwinkel orders via Alexion CRM naar SnelStart met de MyShop module. Gemakkelijk orders en klanten importeren en doorzetten naar SnelStart.

blank

Synchroniseer als je klanten met MailChimp voor het makkelijk versturen van nieuwsbrieven met de aanvullende MailChimp module. Zie precies wanneer de nieuwsbrief is geopend en waarop is geklikt.

blank

Alexion CRM heeft een ingebouwde koppeling met DYMO labelprinters, zodat jij makkelijk met één druk op de knop adreslabels kan printen. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het afdrukken van barcodes.

blank

Makkelijk adreslabels printen op een Brother labelprinter. Gemakkelijk met één druk op de knop.

blank

Bekijk de adresgegevens van klanten en leveranciers direct op Google Maps en/of plan je route naar het juiste adres.

blank

Verstuur op maat gemaakte SMS berichten vanuit Alexion CRM naar klanten en leveranciers via de koppeling met MessageBird.

VIES btw-check

De koppeling met de VIES maakt het mogelijk om BTW-nummers te controleren. Op die manier weet je altijd dat je het juiste nummer hebt.

blank

Met maatwerk kunnen we koppelingen voor je maken met nog veel meer systemen. Lees meer over de mogelijkheden.

Via ‘n maatwerk plug-in

blank

Verstuur op maat gemaakte SMS berichten vanuit Alexion CRM naar klanten en leveranciers via de koppeling met MessageBird. Daarnaast is een volledige koppeling met WhatsApp ook mogelijk, waarbij je kan antwoorden op de berichten in Alexion CRM.

WeFact

Met de koppeling met WeFact heb je al je klanten en leverancier automatisch bijgewerkt in Alexion CRM. Op die manier hoef je geen gegevens over te typen. De synchronisatie werkt 2 kanten op, waardoor gegevens aan beide kanten kan worden bijgewerkt.

blank

Met de RDW koppeling importeer je makkelijk gegevens over een voertuig direct in Alexion CRM. Op die manier bent je op de hoogte van alle gegevens, zoals verloopdatums.

blank

Met de inkomende telefoon integratie met Simmpl zie je meteen welke klant je belt. Daarnaast kun je ook direct de kaart openen in Alexion CRM. Zodat je snel de gegevens van je klant tevoorschijn krijgt.

blank

Met de WooCommerce koppeling importeer je al je orders gemakkelijk en snel in Alexion CRM. Op die manier heb je een overzicht van de bestelling bij de klant. Maar kun je ook gebruik maken van de andere koppelingen. Zoals de orders naar SnelStart doorzetten.

blank

Met de synchronisatie naar Sorry, kan jij de aanmeldingen voor de status berichten gemakkelijk en snel regelen. De synchronisatie zorgt ervoor dat je klanten altijd up-to-date zijn met de status van jouw systemen.

OutSmart

Synchroniseer je klanten naar Outsmart. Op deze manier heb je al je klant gegevens up-to-date bij je Werkbonnen.

Logo PostNL

Maak gemakkelijk een Verzendlabel met de koppeling met PostNL. Met 1 druk op de knop, verstuur jij een pakketje.

blank

Gebruik informatie uit formulieren om nieuwe projecten of klanten aan te maken. Importeer de gegevens uit GravityForms zodat jij niets hoeft over te typen.

Red Cactus Software

Met de inkomende telefoon integratie met Bubbl zie je meteen welke klant je belt. Daarnaast kun je ook direct de kaart openen in Alexion CRM. Zodat je snel de gegevens van je klant tevoorschijn krijgt. Bubbl werkt met veel telefoonsystemen.

blank

Synchroniseer je klanten naar DPD Shipper zodat je makkelijk verzendlabels kan aanmaken. Versturen van een pakket was nog niet zo makkelijk.

e-Boekhouden

Voorkom fouten en bespaar tijd door jouw klantgegevens direct te synchroniseren met e-boekhouden.nl. Schrijf daarnaast orders weg, zie je openstaande posten in en haal artikelen op in Alexion CRM. Voor het opzetten van de maatwerkkoppeling kunnen eenmalige opstartkosten worden berekend.

blank

Voorkom fouten en bespaar tijd door klantgegevens direct te synchroniseren met de AFAS boekhouding. Voor deze plug-in moet er bij AFAS diverse instellingen gedaan worden. Hiervoor rekent AFAS opstartkosten.

Exact boekhoudkoppeling

Voorkom fouten en bespaar tijd door klantgegevens direct te synchroniseren met de Exact boekhouding. Aanvullende kosten van Exact kunnen van toepassing zijn.

Unit4 Multivers boekhoudkoppeling

Voorkom fouten en bespaar tijd door klantgegevens direct te synchroniseren met de UNIT4 boekhouding. Vraag naar de mogelijkheden van deze koppeling.

blank

Met maatwerk kunnen we koppelingen voor je maken met nog veel meer systemen. Lees meer over de mogelijkheden.