Een CRM-systeem voor de kleinere organisatie

Een betaalbaar crm-systeem dat je kunt uitbreiden op het moment dat je bedrijf groeit. En bovenal slimme software waarmee je je bedrijfsvoering vereenvoudigt en verbetert, zodat je tijd bespaart en efficiency wint.

Voor zelfstandigen zonder personeel en kleine bedrijven lijkt een crm-systeem misschien te hoog gegrepen. De meeste producenten van crm-software richten zich op grote organisaties. De kosten van deze uitgebreide crm-systemen zijn voor de kleinere bedrijven niet op te brengen.

Alexion CRM is juist ontwikkeld voor kleinere ondernemers en organisaties, omdat wij weten dat ook zij kunnen profiteren van een goed georganiseerd klantbeheersysteem. Daarom is Alexion CRM ingericht voor hun specifieke wensen en eisen. Onze klanten managen hun klantrelaties, klantacties, projecten en sales in een betaalbare online of lokale oplossing.

Zo wordt iedereen op zijn beurt ook een specialist in connecties.

Het Alexion CRM-systeem in het kort

Beheren van relaties, klantacties, uren en projecten

Zowel lokaal als in de cloud beschikbaar

Maatwerk per branche

Nederlandse helpdesk voor technische en praktische ondersteuning


Maatwerk aanvullingen op het standaard crm

Geen business is hetzelfde. Een schoonheidsspecialist bewaart heel andere gegevens dan een vakgarage.  Een accountant moet zijn berekeningen uit kunnen draaien in een foutloos rapport.

Daarom komt elk crm-systeem van Alexion CRM met een extra set velden die je kunt toespitsen op jouw specifieke expertise. Hierbinnen bewaar je specifieke product- of klantgegevens en marketinginformatie. Daarnaast zijn er koppelingen en modules om data uit andere applicaties op te halen. En wil je een functionaliteit die Alexion CRM nog niet biedt? Dan kunnen we dat vrijwel altijd op maat maken voor een lage meerprijs.

Breid je CRM-systeem eenvoudig uit

 • Bestaande tabbladen aanvullen met een of meer (eigen) velden
 • Koppelingen leggen met andere softwareprogramma’s
 • Nieuwe tabellen toevoegen voor het bijhouden van extra gegevens
 • Tabbladen toevoegen op verschillende plaatsen in de software
 • Inlezen van webformulieren, bijvoorbeeld een contact- of boekingsformulier van je website
 • Automatische berekeningen en controles
 • Extra overzichten en rapportages

Op maat voor iedere branche

We hebben voor verschillende branches een speciaal dashboard ontwikkelt, dat is samengesteld door branchegenoten of uzelf. Specifieke velden voor specifieke informatie waarmee u binnen enkele muisklikken beschikt over de juiste informatie op het juiste moment. De speciale overzichtspagina om specifieke gegevens van uw eigen klanten of producten vast te leggen is gratis als u abonnee bent. We hebben tabbladen voor diverse branches op maat gemaakt zoals u links kunt zien.

Geschikt voor selecties en/of verzamelingen

Alle velden op een overzichtspagina of branchetabblad kunt u gebruiken om selecties en/of verzamelingen te maken. Selecties kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om bepaalde klantgroepen te mailen of een nieuwsbrief te sturen. De velden zijn zogenaamde opzoeklijstjes of pull-down menu’s. De inhoud van deze menu’s bepaal je zelf. Je klikt aan welk specifiek kenmerk je van een bepaalde klant wilt onthouden. Zo word Alexion CRM met een kleine toevoeging software op maat!

Continue verbeteringen

Mede dankzij de gebruikerservaring worden de branchetabbladen regelmatig getest, aangepast en verbeterd. De laatste en meest actuele versie is altijd op onze website te zien en u wordt als abonnee altijd op de hoogte gehouden van updates.

Geïnteresseerd? Of tabblad voor uw branche niet gevonden?

Wil jij CRM software op maat? Een tabblad voor jouw eigen branche in jouw eigen CRM software? Neem snel een abonnement en neem contact met ons op!

CRM branchetabblad voor het Vertaalbureau

Als je een vertaalbureau hebt, kun je met dit tabblad de belangrijke gegevens vastleggen van vertalingen die je hebt (gehad). Verder kun je:

 • makkelijk Vertaalprojecten aanmaken
 • snel de juiste vertaler(s) kiezen

woordenboeken

CRM branchetabblad voor de Metaalconstructie

Dit GRATIS tabblad Metaalbranche is een uitbreiding van de Projectkaart. Het branchetabblad vult de andere tabbladen aan met specifieke verkoop- en projectinformatie vanaf de acquisitiefase tot en met de (op)levering van een product.

Metaal techniek brancheCR

CRM branchetabblad voor het Administratiekantoor

Administratiekantoren kunnen op dit tabblad op persoonsniveau specifieke kenmerken en data vastleggen. Hoe vaak wordt de financiële administratie aangeleverd, wat is de status van de verschillenden stukken?

Het is ook mogelijk om het branchetabblad voor het administratiekantoor eveneens toe te voegen aan de Persoonskaart.

Tarieven & urenregistratie

Daarnaast hebben wij voor de werkzaamheden en urenadministratie de mogelijkheid tot het bijhouden van uitgebreide tarieven per werkzaamheid. Zodat je voor btw aangifte, inboeken en de jaaropgave verschillende tarieven kunt gebruiken.

Deze urenregistratie kan ook gebruikt worden om door te zetten naar Orders in SnelStart. Je kan per werkzaamheid een apart tarief en SnelStart artikel code instellen. Daarnaast kan je instellen hoe deze gegevens naar SnelStart worden geschreven:

 • alleen datum en aantal uur
 • datum, aantal uur, omschrijving werkzaamheden
 • omschrijving werkzaamheden, medewerker, aantal uur, onderwerp
 • etc.

CRM branchetabblad voor de Autoverkoop

Als je in de autoverkoop werkt kun je met dit tabblad de belangrijke gegevens vastleggen van alle ingekochte auto’s. Verder kun je:

 • zodra een auto is verkocht deze koppelen aan de koper (de klant)
 • een factuur maken
 • overzichten maken van je klanten
 • overzichten maken van je voorraad

CRM branchetabblad voor de Fotografie

Fotografen kunnen op dit tabblad specifieke informatie vastleggen. Bijvoorbeeld specifieke velden voor het vastleggen van gegevens van een “shoot”. Ook voor het nabestellen van foto’s en het vastleggen of de foto’s gebruikt mogen worden voor publicatie op de portfolio of eigen website.

Een branche tabblad voor de Fotograaf

CRM branchetabblad voor de Jachtmakelaardij

De ondernemer kan op dit tabblad specifieke kenmerken en data vastleggen van de schepen die in portefeuille zijn. Informatie over contractduur, de ligplaats en financiële informatie etc.

jachtmakelaardij

CRM branchetabblad voor de Schoonheidssalon

De schoonheidsspecialiste kan op dit tabblad specifieke persoonsgebonden informatie van haar klanten vastleggen. Informatie over behandelingen, gebruikte producten, kleuren etc.

Schoonheidssalon

CRM branchetabblad voor Kantoormachinebedrijven

De kantoormachinehandelaar kan op dit branchetabblad specifieke informatie van de geleverde kantoormachines vastleggen. Dit kan per machine worden vastgelegd. Informatie over het merk en  het type, contractsoort, afgesproken volumes etc. In de tekstvelden kan worden vastgelegd op welk adres, verdieping en kamer een machine zich bevindt.

kantoormachines

Connecties met Alexion crm

Haal meer uit je connecties

Ruim 80 businesses kozen voor Professional CRM met een eigen rapportagetool